Rejsebrev

Service og kvalitet på højeste niveau - over al forventning

- Af Anja

Fra første kontakt med Lennie fra Tanzania Tours har vi kun oplevet vejledning og service på allerhøjeste niveau. Vi havde brug for at få kombineret en erhvervstur med en familieferie, og det lykkedes til vores fulde tilfredshed - og mere til. Det var vores første tur til Tanzania, og vi var helt på bar bund i forhold til valg af nationalparker, overnatning, transport osv.

Lennie satte et fantastisk program sammen til os. Han lyttede til vores ønsker og justerede løbende, så vi endte ud med vores drømmerejse, der både bød på storslået og yderst dyrerig safari og badeferie på hvide bounty strande. Vi har overnattet i telt, på lodge og på en skøn privat ø. Alle steder har kvalitet og komfort været over al forventning, og vi er kun blevet mødt af meget venligt og opmærksomt personale. Alle transfers har fungeret upåklageligt, alle chauffører har været på aftalte steder til aftalte tider, og de har været gode til at fortælle os om forholdene og naturen i Tanzania, mens vi kørte. Alt i alt en dejlig og vellykket ferie for både børn og voksne.

Vi kan på det varmeste anbefale Tanzania Tours, og det er uden tvivl også her vi henvender os, hvis vi skal besøge det smukke afrikanske land igen.