VORES KUNDER

Læs rejsebreve fra vores kunder

Vi bruger rigtig meget tid på hver eneste rejse. Vi har lavet et grundigt forarbejde, så vi er sikre på at du bor de helt rigtige steder, på det rigtige tidspunkt, og dermed får de bedst mulige oplevelser med hjem.

Fra første henvendelse er vi i tæt kontakt til alle vores kunder, helt indtil de lander i Danmark igen. Det gør en kæmpe forskel på sådan en rejse, og det kan mærkes i tilbagemeldingerne fra vores kunder, som alle er enormt positive.

Nedenfor kan du læse rejsebreve fra nogle af vores kunder, og høste af deres erfaringer med os som rejsearrangør, og Tanzania som rejsemål. Bedre anbefalinger findes vidst ikke. Bedøm selv.

Meget vellykket rejse til Tanzania

28. februar 2017 - af Jørgen Dissing
Vi er netop vendt hjem efter en fantastisk safarioplevelse og rejse i Tanzania arrangeret af Tanzania Tours. Vi var 12 familiemedlemmer (bedsteforældre, børn og børnebørn), og alle var meget begejstrede.
Programmet for rejsen blev udarbejdet af Jakob, og han og jeg havde mange samtaler og mails...

Læs mere

Tanzania/Zanzibar - december 2016

21. januar 2017 - af Poul Nellemann
Vi er en familie på 4, som havde 14 helt fantastiske dage i Tanzania. Turen indebar en uges safari og en uges badeferie. Til safarituren fik vi tildelt vores egen guide - Bush Baby.
Bush Baby er utrolig engageret i sit arbejde samtidig med, at han er meget vidende, om det samfund han lever i....

Læs mere

Fantastisk ferie med store oplevelser

16. november 2016 - af Nina Andersen
Stor ros til Tanzania Tours (Søren) for planlægning af en fantastisk ferie med safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar. Vi er en familie på 4 (børn på 15 og 17 år), som har haft 2 ugers forrygende ferie i oktober måned, med besøg i lokal landsby og skole, 4 dages safari og en uges badeferie...

Læs mere

En fantastisk rejse, hvor der var styr på alt!

18. september 2016 - af Christian Bøggild
Vi var af sted to voksne i 17 dage. De første 5 dage gik med safari i tre nationalparker: Arusha, Lake Manyara og Tarangire. Resten af ferien blev brugt på mere afslappende vis på Zanzibar, hvor vi boede på hhv. The Z Hotel i Nungwi, og Tembo Hotel i Stone Town.
Allerede efter den...

Læs mere

Fantastisk rejse i trygge hænder :-)

15. august 2016 - af Familien Rasmussen
Vi er stadig helt høje, af den fantastiske rejse vi netop er kommet hjem fra, som Tanzania Tours har hjulpet os med at skabe.STOR TAK til Lennie for hans utrolig gode løsninger, og store erfaringer med hvordan man skaber en fantastisk rejse i trygge hænder og med opfyldelse af alle vores...

Læs mere

Sikke en tur!

7. august - af Claus Mikkelsen
En passende overskrift til vores nyligt overståede safari-og badeferie i henholdsvis Tanzania og på Zanzibar, hvor vi var 10 personer, der var af sted med Tanzania Tours som rejsearrangør. Vi havde en masse gode snakke med Jakob fra Tanzania Tours under planlægningen, og var nok lidt besværlige med...

Læs mere