Rejs til Zanzibar

ET EKSOTISK PARADIS

Zanzibars strande bliver ofte udråbt til at være blandt verdens bedste. Det klare turkisblå hav er varmt som et badekar, året rundt, og de hvide sandstrande er bløde som flormelis. Det hele er perfekt indrammet af smukke kokospalmer. Men Zanzibar er meget mere end lækre bounty-strande.

Hele vejen rundt om Zanzibar er der smukke koralrev, fyldt med farvestrålende fisk, så det er en kæmpe oplevelse at snorkel eller dykke her. Er du heldig, kan du møde en skildpadde. Ved Zanzibar er det muligt at svømme med delfiner og der er en koloni af kæmpeskildpadder på den lille ø, Prison Island.

På land er der krydderiplantager og en masse andet at se og opleve. Zanzibar har en spændende kultur og historie, som særligt kommer til udtryk i den charmerende gamle bydel Stone Town, hvor du kan gå på opdagelse i en labyrint af snævre gader og handle i de små fine butikker.

Nedenfor kan du se en flot video fra Zanzibar, inden du vælge hvilke hoteller du vil bo på. Derefter kan du kontakte os, og så vil vi sætte et flot program sammen til dig, evt. med en kombination af safari på Tanzanias fastland, eller en bestigning af Kilimanjaro.

I videoen her får du et indblik i Zanzibars smukke natur, farvestrålende kultur og vores dejlige hoteller

”Det var tydeligt for os, at TANZANIA TOURS kender Zanzibar rigtig godt, og de var gode til at finde et hotel som passede perfekt til vores familie. Og så var det endda billigere end net-priserne.”

Hanne Sørensen, København

Hoteller på Zanzibar

Der er et stort udvalg af hoteller på Zanzibar, og niveauet er rigtig højt. Du bestemmer selv hvordan du vil bo. Skal det være et lækkert familievenligt resort, en billig hytte på stranden, eller et lille romantisk hotel?

Vi kender Zanzibar bedre end nogen andre, og har boet på de fleste hoteller selv. Blandt de mange hoteller har vi udvalgt dem, hvor vi synes du får mest for pengene. Det er hoteller vi har brugt til mange tusinde kunder, som alle har været meget tilfredse.

Vi kan booke lige det hotel du ønsker, og hvis du vælger et af vores foretrukne steder, som vi har ekstra gode aftaler med, vil du få det billigere end hvis du selv bookede det. Gå på opdagelse her, og find din favorit.

SE DE FANTASTISKE HOTELLER

Klik her

Strande på Zanzibar

På Zanzibars finder du nogle af verdens smukkeste og bedste strande. Det Indiske Ocean har altid en helt perfekt temperatur, og langs hele østkysten, og store dele af nord- og sydkysten, er der det dejligste bløde strandsand. I baggrunden står de smukke høje kokospalmer.
Kulissen prydes af lokale kvinder i farvestrålende klæder, børn der spiller bold på stranden og fiskere der roligt glider forbi, i de ikoniske Dhow-både.

Strandene ved Zanzibar kan fint konkurrere med f.eks. Maldiverne eller Mauritius, og så har Zanzibar den fordel, at der også er en rigtig spændende kultur og historie, som gør din rejse til mere end bare en badeferie.

Zanzibar er omkranset af et koralrev, som giver gode muligheder for at dykke og snorkle. Men revet bryder også bølgerne, og gør at vandet som regel er helt fredeligt. Derfor er Zanzibars strande ideelle for børn.

Se de smukke strande

Klik her

Aktiviteter på Zanzibar

Zanzibar er et rigtig godt sted at dykke og snorke. Der er masser af levende koraller fyldt med farvestrålende fisk. Du kan også komme til at svømme med delfiner, besøge en koloni af kæmpeskildpadder, eller få en guidet tur i Jozani regnskoven og se de søde Colobus aber.

Den gamle bydel Stone Town er på UNESCOs liste over verdensarv, og bestemt et besøg værd. Her oplever du den farvestrålende kultur og historiske bygninger, og du kan forsøge at finde rundt i en labyrint af snævre gader, imens du shopper de klassiske træudskæringer og batik.

Du skal også prøve en Zanzibar-pizza på byens madmarked, eller vælge en portion friskfanget fisk fra en af de mange griller som stilles op hver aften.

Zanzibar er også kendt for sine mange krydderiplantager. Du kan få en rundvisning i en af disse og se hvordan de friske krydderier ser ud.

Læs om mulighederne på Zanzibar

Klik her

HAR DU SPØRGSMÅL OM ZANZIBAR?

(+45) 61701610info@tanzaniatours.dk