Privat luksus-safari

OPLEV VERDENS BEDSTE SAFARI-LAND

I Tanzania oplever du en storslået og unik natur og kommer helt tæt på Afrikas dyr. Her findes det største antal af vilde dyr i verden!

Du vil med garanti se masser af løver, elefanter, giraffer, flodheste, zebraer, tusindvis af farvestrålende fugle og mange andre spændende dyr. Langt de fleste af vores kunder ser også både leoparder, geparder og næsehorn. Det er også her du kan opleve gnuernes store migration.

Tanzania er ganske enkelt verdens bedste safari-land. Vi skræddersyer alle rejser individuelt, og laver programmet helt som du vil have det. Du kan frit kombinere med badeferie på Zanzibar eller bestigning af Kilimanjaro.

På en privat safari kommer du helt tæt på de vilde dyr. Se hvordan en god safari i Tanzania foregår

”Safarien var en fantastisk oplevelse, hvor vi fik set et væld af dyr på Serengeti, i Ngorongoro krateret og i Tarangire – herunder The Big Five selvfølgelig, men også mange andre dyr som gnuer, zebraer, giraffer osv. samt en løvejagt med nedlæggelse af en gazelle. Guiderne var helt i top og gjorde deres til, at oplevelserne blev endnu større.”

Claus Mikkelsen, Stenløse

Hvorfor er vores safari bedst?

Vi arrangerer KUN rejser til Tanzania, og har gjort det hver dag siden 2006. Dermed har vi et enormt kendskab til nationalparkerne, og er eksperter i safari.

Vi skræddersyer alle rejser individuelt, og tager højde for årstiden, dyrenes placering, dine ønsker og din økonomi. På den måde sikrer vi, at hver eneste kunde får de bedst mulige oplevelser med hjem.
Vores safarier er altid private ture, hvor du har din egen guide og safari-bil. Det sikrer at du får det største udbytte af natur og dyr.

Her kan du læse om forskellen på en safari og en FANTASTISK safari, og hvorfor du skal rejse med os.

Forskellen på en safari og en fantastisk safari

Klik her

Her skal du bo!

Det er helt afgørende for en vellykket safari, at du bor de rigtige steder. Vi kender lodgene i Tanzania rigtig godt og har udvalgt de bedste til dig. Det er steder hvor vi selv har boet mange gange, og siden brugt til tusindvis af kunder, som alle har været meget begejstrede.

Beliggenheden betyder alt. Du skal selvfølgelig bo der hvor dyrene er, med fantastisk udsigt over naturen.

Her kan du se og læse mere om de mest fantastiske lodges i Tanzania.

Læs om vores udvalgte lodges og luksustelte

Klik her

HVORDAN SKAL DIN SAFARI SE UD?

Vi laver individuelle rejser, skræddersyet til den enkelte kundes ønsker, så vi kan lave din rejse præcis som du gerne vil have den. Du bestemmer hvornår du vil rejse, hvor mange dages safari du skal på, og hvor godt du vil bo. Du kan også frit kombinere med afslapning på Zanzibar eller bestigning af Kilimanjaro.

For at sikre dig den allerbedste oplevelse, er alle vores rejser private ture. På safarien får du din egen guide og egen safari-bil, og alt foregår i dit tempo. Det er helt afgørende for en god safari.

Her kan du se nogle eksempler på, hvordan vi laver vores safarier. Det er blot forslag, for når vi sætter dit program sammen, tager vi højde for årstiden, dyrenes placering, ruten, økonomien og meget mere, så vi er sikre på, at du får den bedst mulige safari rejse.

SE FORSLAG TIL SAFARI-PROGRAMMER

Klik her

Verdens bedste safari-parker

Tanzanias nationalparker er blandt de bedste i verden. Naturen er fantastisk smuk og varieret, og er spækket med dyr.

Her findes det største antal af vilde dyr i hele verden, og der er næsten garanti for at se “The big five” og meget mere.

Den mest kendte park er Serengeti, som er et sted alle bør besøge mindst én gang i deres liv. Ngorongoro krateret er også et helt unikt stykke natur, du ikke må gå glip af. Tarangire er en fantastisk smuk park fyldt med elefanter, og den frodige park Lake Manyara giver en god variation. Her kan du læse om de mest kendte parker i Tanzania.

SE MERE OM DE KENDTE PARKER I TANZANIA

Klik her

Tanzanias bedste guider

Alle vores guider har en stor faglig viden og serviceniveauet er meget højt. Deres passion for naturen skinner igennem, og de har en helt fantastisk evne til at spotte dyrene.

De taler naturligvis flydende engelsk, og kan fortælle alt om hvert eneste dyr og kender hver en krog i parkerne.

Endeligt er det nogle rigtig rare mennesker, som er svære at tage afsked med, efter en god safari.

Her kan du også finde en pakkeliste, så du kan bliver klogere på hvad du skal pakke til en safari i Tanzania. 

Mød vores guider

Klik her

SAFARI-BILER

Vores safari biler er de bedste på markedet. De er specialbygget til safari og de fleste er under 5 år gamle. Hos os har du altid din egen bil og egen private guide. Det gør en kæmpe forskel, fra at dele en mini-bus med en masse andre turister.

Under safari skubbes taget op, så du kan stå op og frit betragte naturen til alle sider, men stadig være i skygge. Det er det perfekte udgangspunkt for at opleve det rige dyreliv og tage fantastiske billeder. Bilen er udstyret med kikkerter, strømstik til opladning samt en køleboks, så der altid er koldt vand.

Her kan du læse mere om vores safaribiler og se en video af dem.

SE VORES SAFARI-BILER

Klik her

DYRENE I TANZANIA

I Tanzania findes det største antal af vilde dyr i hele verden.

Først og fremmest er der “The big five”, der tæller løven, leoparden, næsehornet, elefanten og bøflen. Derudover vrimler det med andre spændende dyr som giraffer, zebraer, flodheste, krokodiller og geparder.

Der er også et rigt fugleliv i Tanzania med over 1.000 forskellige arter, heriblandt den lyserøde flamingo.

Endeligt er det i Tanzania, at du kan opleve Den Store Migration, hvor millionvis af gnuer vandrer i en årlig rute, på jagt efter regnen, og passerer krokodille-fyldte floder undervejs. En helt unik naturoplevelse.

SE MERE OM DYRENE

Klik her

Det nye Tanzania

I Tanzania findes en masse flotte parker, som er stort set uberørte af turister, selvom de byder på den samme smukke natur og overflod af vilde dyr, som de mere kendte parker. Det er steder som Ruaha og Selous, der absolut kan konkurrere med Serengeti, og hvor du tilmed kan opleve en båd-safari eller vandre-safari.

Der er også Gombe eller Mahale Mountains hvor du kan opleve chimpanser i regnskoven, eller Saadani, som ligger lige ud til kysten, så du kan gå direkte fra safari til stranden.

Vi er eksperter i safari i Tanzania, og kender landet bedre end nogen andre. Her kan du få inspiration til en tur, som er lidt udover det sædvanlige.

Læs om Tanzanias uberørte parker

Klik her

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES SAFARI-REJSER?

(+45) 61701610info@tanzaniatours.dk