Safari i Tanzania

OPLEV VERDENS BEDSTE SAFARI-LAND

På en safari i Tanzania oplever du en fantastisk smuk og enestående natur, og du kommer helt tæt på Afrikas dyr. Her findes det største antal af vilde dyr i hele verden!

Nedenfor kan du læse alt om vores safari samt blive klogere på, hvilke parker du skal besøge og hvor mange dage du skal vælge. Vi anbefaler, at du tager omkring 6 dages safari, så du har god tid til at opleve de forskellige parker og fordybe dig i naturen. Det kræver tid at få de helt store oplevelser som en gepard-jagt, en løve-parring eller en gnu-fødsel med. Hvis du bruger 5-7 dage på din safari, vil du med garanti se masser af løver, elefanter, giraffer, flodheste, zebraer, tusindvis af farvestrålende fugle og mange andre spændende dyr. Langt de fleste af vores kunder ser desuden både næsehorn, leoparder og geparder. På safari i Tanzania har du de bedste chancer for at opleve the Big Five, som står øverst på de fleste safari-turisters ønskeseddel.

Skræddersyet safari

Tanzanias mest kendte nationalpark, Serengeti, er det bedste sted at opleve gnuernes store migration; et storslået fænomen, hvor 1.5 millioner gnuer vandrer i en fast cyklus, på jagt efter det grønne græs. Det er også i Tanzania, du finder Ngorongoro-krateret, som virkelig er et paradis for naturelskere. Tanzania er ganske enkelt verdens bedste safari-land!

En stor del af safari-oplevelsen er at bo på de fantastiske steder, som vi har udvalgt. De ligger midt ude i naturen, blandt dyrene, i de smukkeste omgivelser. Nedenfor kan du læse om dem og se videoer derfra, så du kan få en fornemmelse af stemningen.

Vi skræddersyer alle rejser individuelt og laver programmet helt som du vil have det. Kontakt os endelig for en snak om dine rejsedrømme, og så vil vi sætte et konkret tilbud på en safari i Tanzania sammen til dig. Du kan frit kombinere med badeferie på Zanzibar eller bestigning af Kilimanjaro.

Tjek også vores safari-pakkeliste.

På en privat safari kommer du helt tæt på de vilde dyr. Se hvordan en god safari i Tanzania foregår

”Safarien var en fantastisk oplevelse, hvor vi fik set et væld af dyr på Serengeti, i Ngorongoro-krateret og i Tarangire – herunder the Big Five selvfølgelig, men også mange andre dyr som gnuer, zebraer, giraffer osv. samt en løvejagt med nedlæggelse af en gazelle. Guiderne var helt i top og gjorde deres til, at oplevelserne blev endnu større.”

Claus Mikkelsen, Stenløse

HVORDAN SKAL DIN SAFARI SE UD?

Vi laver individuelle rejser, skræddersyet til den enkelte kundes ønsker, så vi kan lave din rejse præcis som du gerne vil have den. Du bestemmer, hvornår du vil rejse, hvor mange dages safari du skal på, og hvor godt du vil bo. Du kan også frit kombinere med afslapning på Zanzibar eller bestigning af Kilimanjaro.

For at sikre dig den allerbedste oplevelse, er alle vores rejser private ture. På safarien får du din egen guide og egen safari-bil, og alt foregår i dit tempo. Det er helt afgørende for en god safari.

Her kan du se nogle eksempler på, hvordan vi laver vores safarier. Det er blot forslag, for når vi sætter dit program sammen, tager vi højde for årstiden, dyrenes placering, ruten, økonomien og meget mere, så vi er sikre på, at du får den bedst mulige safarirejse.

SE FORSLAG TIL SAFARI-PROGRAMMER

Klik her

Her skal du bo!

Det er helt afgørende for en vellykket safari, at du bor de rigtige steder. Vi kender lodgene i Tanzania rigtig godt og har udvalgt de bedste til dig. Det er steder, hvor vi selv har boet mange gange, og siden brugt til tusindvis af kunder, som alle har været meget begejstrede.

Beliggenheden betyder alt! Nogle bureauer bruger hoteller, der ligger i byerne udenfor parkerne. Dermed får du alt for meget kørsel på vejene og går glip af de store oplevelser INDE i parkerne, hvor vores lodges ligger. Du skal selvfølgelig bo der, hvor dyrene er, med fantastisk udsigt over naturen.

Her kan du se og læse mere om de mest fantastiske lodges i Tanzania.

Læs om vores udvalgte lodges og luksustelte

Klik her

Hvorfor er vores safari bedst?

Vi arrangerer KUN rejser til Tanzania og har gjort det hver dag siden 2006. Dermed har vi et enormt kendskab til nationalparkerne, og vi er eksperter i safari.

Vi skræddersyer alle rejser individuelt og tager højde for årstiden, dyrenes placering, dine ønsker og din økonomi. På den måde sikrer vi, at hver eneste kunde får de bedst mulige oplevelser med hjem.
Vores safarier er altid private ture, hvor du har din egen guide og safari-bil. Det sikrer, at du får det største udbytte af natur og dyr.

Her kan du læse om forskellen på en safari og en FANTASTISK safari, samt hvorfor du skal rejse med os.

Forskellen på en safari og en fantastisk safari

Klik her

5 ting du skal opleve på safari

Tanzania er verdens bedste safaridestination og byder på store og vilde naturoplevelser, uanset hvornår du vil rejse. Der er mange højdepunkter på sådan en rejse, men vi har udvalgt nogle af de største. Her får du et overblik over de oplevelser, som du ikke må gå glip af.

Tanzania er dog et stort land, så det er svært at nå det hele. Det giver god mening at kombinere alle de store oplevelser i det nordlige Tanzania; gnuernes store migration, ballonsafari i Serengeti, safari i det fantastiske Ngorongoro-krater og Tarangire Nationalpark med sine enorme elefantflokke og karakteristiske baobabtræer.

Søger du en mere unik safari med uberørt natur, skal du ned til det centrale eller østlige Tanzania, hvor du kan få parker som Ruaha og Selous næsten for dig selv. Pga. deres beliggenhed er de svære at komme til, og derfor er de ikke så oplagte at kombinere med parkerne i nord.

Læs om de største oplevelser på safari

Klik her

Vejret på safari i Tanzania

Tanzania er en fantastisk safaridestination året rundt. Der er dog tidspunkter, hvor man ser flere dyr, eller hvor naturen er særlig smuk.

Perioden fra december til februar er perfekt. Her får du skønt vejr og masser af dyr. Du kan opleve den store migration på nært hold, da ca. 1.5 million gnuer er samlet omkring Ndutu-søen ved Serengeti. Det er i den periode dyrene kævler, så du kan se de søde kalve tage deres første skridt!

Juni til oktober er en meget populær periode at tage på safari i Tanzania på grund af den store migration. Det er på denne årstid, at dyrene har startet vandreturen mod det nordlige Serengeti over de krokodillefyldte floder. Også Tarangire og Ngorongoro-krateret er rigtig gode, da dyrene samler sig omkring vandhullerne under tørketiden. Græsset er helt kort, så det er nemt at få øje på dyrene.

Her kan du læse mere om hvor og hvornår det er bedst at tage på safari i Tanzania.

Læs om vejret på safari

Klik her

Verdens bedste safari-parker

Tanzanias nationalparker er blandt de bedste i verden. Naturen er fantastisk smuk og varieret, og parkerne er spækket med dyr.

Her findes det største antal af vilde dyr i hele verden, og der er næsten garanti for at se the Big Five og meget mere.

Den mest kendte park er Serengeti, som er et sted, alle bør besøge mindst én gang i deres liv. Ngorongoro-krateret er også et helt unikt stykke natur, du ikke må gå glip af. Tarangire er en fantastisk smuk park fyldt med elefanter, og den frodige park Lake Manyara giver en god variation. Her kan du læse om de mest kendte parker i Tanzania.

SE MERE OM DE KENDTE PARKER I TANZANIA

Klik her

Tanzanias bedste guider

Alle vores guider har en stor faglig viden, og serviceniveauet er meget højt. Deres passion for naturen skinner igennem, og de har en helt fantastisk evne til at spotte dyrene.

De taler naturligvis flydende engelsk og kan fortælle alt om hvert eneste dyr og kender hver en krog i parkerne. Endelig er det nogle rigtig rare mennesker, som er svære at tage afsked med efter en god safari.

Her kan du møde nogle af vores guider. Du kan også finde en pakkeliste, så du kan blive klogere på, hvad du skal pakke til en safari i Tanzania.

Mød vores guider

Klik her

SAFARIBILER

Vores safaribiler er blandt de bedste på markedet. De er specialbygget til safari med store individuelle sæder, hvor alle har godt udsyn. De fleste af vores biler er under 5 år gamle, og det er utroligt stærke firehjulstrækkere, der kan klare enhver udfordring.

Hos os får man altid sin egen bil med privat guide. Det giver en dejlig frihed og fleksibilitet, som du ikke får ved at dele en mini-bus med en masse andre turister, hvor man må gå på kompromis.

Under safari skubbes taget op, så du kan stå op og frit betragte naturen til alle sider, men stadig være i skygge. Det er det perfekte udgangspunkt for at opleve det rige dyreliv og tage fantastiske billeder.

Bilerne er udstyret med kikkerter, Wi-Fi, strømstik til opladning samt en køleboks, så der altid er koldt vand.

Her kan du læse mere om vores safaribiler og se en video af dem.

SE VORES SAFARIBILER

Klik her

DYRENE I TANZANIA

I Tanzania findes det største antal af vilde dyr i hele verden!
Det er helt utroligt, hvor meget du kan opleve på en safari i Tanzanias nationalparker.

Først og fremmest er der the Big Five, der tæller løven, leoparden, næsehornet, elefanten og bøflen. Derudover vrimler det med andre spændende dyr som giraffer, zebraer, flodheste, hyæner, krokodiller og geparder.

Der er også et rigt fugleliv i Tanzania med over 1.000 forskellige arter, heriblandt storke, strudse, pelikaner og den lyserøde flamingo.

Endeligt er det i Tanzania, at du kan opleve den Store Migration, hvor millionvis af gnuer vandrer i en årlig rute på jagt efter det grønne græs og passerer krokodille-fyldte floder undervejs. Det er en helt unik naturoplevelse.

SE MERE OM DYRENE

Klik her

Det nye Tanzania

I Tanzania findes en masse flotte parker, som er stort set uberørte af turister, selvom de byder på den samme smukke natur og overflod af vilde dyr, som de mere kendte parker. Det er steder som Ruaha og Selous, der absolut kan konkurrere med Serengeti, og hvor du tilmed kan opleve en båd-safari eller vandre-safari.

Der er også Gombe eller Mahale Mountains, hvor du kan opleve chimpanser i regnskoven, eller Saadani, som ligger lige ud til kysten, så du kan gå direkte fra safari til stranden.

Vi er eksperter i safari i Tanzania og kender landet bedre end nogen andre. Her kan du få inspiration til en tur, som er lidt udover det sædvanlige.

Læs om Tanzanias uberørte parker

Klik her

PAKKELISTE TIL SAFARI

For at sikre, at din safari med TANZANIA TOURS bliver både behagelig og vellykket, har vi sammen med vores erfarne guider udarbejdet en pakkeliste med det tøj og udstyr, som vi anbefaler, at du tager med på rejsen.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES SAFARI-REJSER?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk