Corona

Seneste information om rejser under Corona pandemien:
Efter en hård periode, hvor vi kun har sendt ganske få kunder til Tanzania, siden verden lukkede ned i marts 2020, er vi nu i fuld gang igen. Siden sommerferien har vi har ekstraordinært travlt. Vi sendte rigtig mange danskere til Tanzania i september/oktober, og alle har haft gode rejser med masser af store oplevelser. Der har ikke været problemer ift. Corona, hverken på flyrejserne eller selve rejsen rundt i Tanzania, og ingen har testet positiv efter rejsen. Se evt. deres fine tilbagemeldinger på Trustpilot.

Udenrigsministeriet har ændret deres anbefaling, om rejser til Tanzania, så Corona ikke længere er noget man skal være bekymret for, så længe man selv er vaccineret. Så der er altså ingenting i vejen, for at bestille en rejse til Tanzania.

Hvis I booker jeres rejse hos os, løber I ingen økonomisk risiko. Vi garanterer nemlig, at I kan få refunderet rejsen, hvis en opblomstring af Corona gør det uforsvarligt at gennemføre rejsen. Vi er kommet styrket gennem krisen, har holdt fast i alle medarbejdere, og har stadig en meget stærk økonomi. Vi har så mange bestillinger til 2022, at vi er tilbage på det gode 2019-niveau.

Vi danskere er meget velkomne i Tanzania, og alle hoteller og restauranter holder åbent som normalt. Hvis man ikke kendte til pandemien, ville det være meget svært at opdage at der var noget anderledes, når man bevæger sig rundt i Tanzania. Livet går videre som normalt. Men hotellerne er selvfølgelig forberedte. Det meste personale er vaccineret mod Corona og der er ekstra krav til rengøring og hygiejne.

Alle vores safariguider er vaccineret. Jeres guide går i isolation inden I ankommer, og han sørger selvfølgelig for at holde bilen ren, og at der er håndsprit i bilen.

Vores rejser foregår på en måde, hvor vi godt kan forsvare at sende folk afsted til Tanzania igen. Hos TANZANIA TOURS har man altid sin egen bil og guide, og vi bruger altid små hyggelige hoteller, midt ude i naturen.

Vi kan tegne en god forsikring til jer gennem Gouda Rejseforsikring. Den dækker lige så godt som altid, og nu endda også Corona-relaterede problemer. F.eks. har I ret til at få pengene for rejsen refunderet, hvis I tester positiv for Covid19 inden I skal rejse, og dermed bliver forhindret.

Om at flyve i disse tider:
Der er masser af fly hver eneste dag, både til Tanzanias fastland og til Zanzibar.

Studier har vist, at flykabiner er et af de sikreste offentlige miljøer at opholde sig i, da virus har svære betingelser:

- Ventilationssystemet er enormt effektivt, og dræber mere end 99% af vira og bakterier.
- Alle passagerer er testet inden flyvning.
- Alle bærer mundbind.
- Alle vender samme vej.
- Sæderygge udgør en naturlig barriere.
- Flyet rengøres mellem hver flyvning.

Når I først er kommet ud af lufthavnen, er der ikke længere krav om at I skal bære mundbind, og vi tænker heller ikke at det er nødvendigt.

Vælger I at tage på safari med os, vil jeres guide gå i isolation op til safarien, og har han de mindste symptomer så bruger vi en anden guide. Alle vores guider er vaccineret
Guiden sørger selvfølgelig for at holde bilen ren, og der vil også være håndsprit i bilen. Vores guider er naturligvis oplært i at holde afstand og undgå håndtryk, og han vil sidde foran i bilen, imens I andre sidder bagved, så risikoen for smitte bør være minimal.

Inden I flyver fra Danmark, skal I have taget en PCR-test. (ikke quick-test) Testen skal være foretaget højest 96 timer fra I starter flyvningen, og I skal naturligvis have et negativt svar, inden I rejser. Sørg gerne for at printe resultatet ud, så I har det i fysisk kopi.

Når disse små praktiske ting er på plads, er vi klar til at give jer en masse fantastiske oplevelser i Tanzania.
Vi vil selvfølgelig opfordre jer til at være flittige med håndspritten, men ellers skal I bare slappe af og nyde rejsen.

Hvis du er vaccineret, er der ikke krav om at du skal have taget en test inden hjemrejse. Det er hverken et krav fra de danske myndigheder eller flyselskabet.

Der er ingen krav om isolation når I kommer hjem til Danmark igen. Faktisk skal I ikke engang testes, hvis I er vaccineret. Men det vil nok være en god idé alligevel, så det er vores anbefaling.

Rejsebrev fra familien Colding, Juli 2021:

På vegne af hele familien Colding - mange, mange tusinde tak for en helt igennem perfekt organiseret tur til Tanzania og Zanzibar.
I have sørget for de sødeste, hyggelige og meget, meget dygtige guider til vores safari i Tanzania, Prosper og George.
Vi så mange flere dyr end vi alle havde drømt om, tættere på end, hvad vi troede muligt.

Vi boede de mest fantastiske steder fra hotel i topkvalitet, til imponerende telte i de hyggeligste omgivelser og ofte med de mest utrolige udsigter.
Kæmpe, kæmpe ros til Prosper og George for at få os tidligt op og afsted, og for at kunne spotte alle de dyr til os, virkelig dybt imponerende. Vi følte os trygge og vel-informeret hele tiden.

Ballon-turen var en kæmpe stor oplevelse for os alle (virkelig godt I kom med det forslag), alt var også her helt perfekt.

Zanzibar er også et helt utroligt smukt sted. Alt klappede perfekt fra ankomst til afgang fra modtagelse i lufthavnen, til vores udflugt, til hjemturen.
(dog lidt udfordringer med Covid test, men små-ting i det samlede billede)

Super, super hotel med lækker, lækker mad, super flotte værelser.
Søde og meget hjælpsomme personale over alt fra reception til tjenere til Spa. Topklasse.

Vi har alle haft en uforglemmelig oplevelse, som rækker langt ud over, hvad vi i vores vildeste drømme have drømt om.

På vegne af os alle, tusinde tak for planlægning, ideer og hjælp undervejs, der gjorde hele rejsen til den drømmerejse vi alle have håbet på.

Søren Colding

Rejsebrev fra Hans Christian Strudstrup, Juli 2021:

Turen en succes, og dette endda i allerbedste ende af skalaen!

Det blev en uforglemmelig oplevelse, og jeres anbefalinger, udvalgte lokationer og samarbejdspartnere udgør den primære årsag til vores mange gode oplevelser.

Først og fremmest vil jeg tilskrive jeres guide, Abdul, en god del af æren for, at vores rejse startede på allerbedste vis. Jeg behøver ikke beskrive Abdul - han er retfærdigvis allerede bredt rost og anerkendt for sit behagelige væsen og sin store professionalisme.

Vi var heldige at se fire næsehorn på samme dag, og i alt 5 leoparder. Takket være Abduls evner til at køre de rette steder, stod de vilde dyr nærmest i én lang kø, frem mod vores LandCruiser. (..aah, reelt kørte Abdul os med sikker hånd frem til de helt rigtige steder igen og igen).
Vi så bl.a. også 24 løver (helt tæt på!), flere store vilde katte (gepard, serval og afrikansk vildkat). Hertil i hundredvis af andre vilde dyr, som elefanter, flodheste, sjakaler, zebraer, okser, giraffer, utallige fuglearter og meget mere.

De valgte overnatningssteder både på mainland og Zanzibar levede også mere end op til forventningerne.

Jeg vil uforbeholdent anbefale Tanzania Tours og jeg gentager med glæde, at vores rejse har overstrålet alle vores forventninger.

Tak for jeres bidrag til at sikre sommerferien 2021 - nu da det ikke kunne lade sig gøre i 2020.
I den forbindelse: Flot håndtering af covid-situationen. Jeg har følt mig tryg og velinformeret hele vejen igennem 2020 og 2021. Atter tak!

Med venlig hilsen,
Hans Christian Studstrup

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES REJSER?

+45 61 70 16 10info@tanzaniatours.dk