EKSPERTER I REJSER TIL TANZANIA

MØD OS OG VORES KUNDER

Vi har valgt kun at arrangere rejser til denne ene destination, fordi vi bedre kan lide at vide en masse om én ting, i stedet for at vide lidt om en masse ting. Du kan nyde godt af vores store specialviden og erfaring, når vi sammensætter den perfekte rejse til dig – hvad enten du vil opleve de vilde dyr på safari i Tanzania med vores dygtige guider, slappe af på Zanzibar eller drømmer om at bestige Kilimanjaro.

For at sikre dig den allerbedste oplevelse, er alle vores rejser private ture. Din rejse bliver skræddersyet til dine ønsker, og du og dine rejsepartnere får jeres egen guide og egen safari-bil. Hos TANZANIA TOURS sørger vi for at sammensætte din rejse, så du flyver når det passer dig, og får de oplevelser i Tanzania du drømmer om.

Vi har altid fået nogle virkeligt flotte tilbagemeldinger fra vores kunder. Mange af dem har lavet anmeldelser på forbrugersiden Trustpilot, hvor vi får så gode karakterer, at vi ikke alene er bedømt til Danmarks bedste safari-arrangør, men faktisk får de bedste anmeldelser af ALLE rejsebureauer i hele Danmark!

Det må være det tydeligste bevis for, at vi har den største ekspertise og giver den bedste kundeoplevelse. Kort sagt – vi laver de bedste rejser til Tanzania!

Her kan du læse lidt om, hvem vi er.

"TANZANIA TOURS får vores varmeste anbefaling. Ingen af os har før oplevet så professionel service. Skal I til Tanzania eller Zanzibar - skal I uden tvivl give dem et ring og lade dem sende forslag til program. De er gode til at gribe boldene der bliver kastet, hvorfor I ender med et program, der mere end lever op til jeres forventninger. Tak for en uforglemmelig oplevelse!"

Lars Dalgaard Nielsen - Aarhus

JAKOB MØLKJÆR

Jakob har rejst hele Afrika tyndt, men forelskede sig hurtigt i Tanzania, som han synes samler alt det bedste ved Afrika på ét sted. Den smukkeste natur, det største antal vilde dyr, det højeste bjerg og de bedste strande.

Efter at have tilbragt en del tid i det smukke land, rejste han tilbage til Danmark i 2006 og grundlagde TANZANIA TOURS. Lige siden har han hjulpet tusindvis af danskere med at skræddersy deres drømmerejse til Tanzania.

Jakob har været på rundrejse i Tanzania minimum 10 gange siden 2006. Han kender alle nationalparker, alle årstider, alle strande på Zanzibar og de fleste hoteller.

Han har været på både primitive og luksuriøse safarier, besteget Kilimanjaro og kender Zanzibar som sin egen baghave.

Lennie Mwampetha Holm

Lennie er søn af en dansk mand bosiddende i Tanzania, og hans mor er indfødt Tanzanier. Han har tilbragt halvdelen af sit liv i Tanzania og snakker flydende swahili. Lennie har været aktiv indenfor safaribranchen i Tanzania i over 20 år, hvor han primært har arrangeret rejser for danskere, men også fungeret som både safari-guide og rejseleder. Han rejser jævnligt til Tanzania og bruger gerne en stor del af sin fritid med at rejse rundt i landet for at udforske nye interessante destinationer, hvor den eventyrlystne rejsende vil kunne få en helt unik oplevelse.

Når Lennie er i Tanzania, er det først og fremmest udelivet han søger. Stilheden, de store vidder, den storslåede natur, dyrelivet, at kunne sidde ved et bål om aftenen i mørket og høre brølene fra løver tæt på, nyde stjernehimmelen og fornemme naturen i dets mest uspolerede form. Det er en oplevelse som Lennie elsker at kunne give videre, hvad end det er til venner eller kunder.

Eivind Reihs Hegnar

Eivind er naturmand fra vores naboland Norge, men har boet i Danmark i 12 år, sammen med sin familie, og snakker flydende dansk.

Han har rejst over hele kloden, men har et helt særligt forhold til Tanzania, som han har besøgt mange gange. Både som rejsearrangør, men også i sit tidligere arbejde i nødhjælpsbranchen. Derfra kender han sider af Tanzania, som de færreste ser.

Noget af det sjoveste Eivind ved, er at formidle gode rejseoplevelser til andre, og han gør en dyd ud af at sammensætte det helt perfekte program, til hver kunde. På sine egne rejser til Tanzania søger han savannernes mangfoldighed og det storslåede dyreliv, gerne kombineret med aktive og kulturelle oplevelser, men siger heller ikke nej til god mad og dejlige strande på Zanzibar.

Læs rejsebreve fra vores kunder

Vi bruger rigtig meget tid på hver eneste rejse. Vi har lavet et grundigt forarbejde, så vi er sikre på at du bor de helt rigtige steder, på det rigtige tidspunkt, og dermed får de bedst mulige oplevelser med hjem. Fra første henvendelse er vi i tæt kontakt til alle vores kunder, helt indtil de lander i Danmark igen. Det gør en kæmpe forskel på sådan en rejse, og det kan mærkes i tilbagemeldingerne fra vores kunder, som alle er enormt positive. Nedenfor kan du læse rejsebreve fra nogle af vores kunder, og høste af deres erfaringer med os som rejsearrangør, og Tanzania som rejsemål. Bedre anbefalinger findes vidst ikke. Bedøm selv.

Troværdigt rejsebureau viser sit værd i en svær situation! Vi vil booke igen.

- Af Ole Tonsgaard
Lidt underligt at anmelde et rejsebureau, hvor den købte drømmerejse blev annulleret pga. Coronaen…
Men vi kan oplyse, at have haft en rigtig god oplevelse med Jakob fra Tanzania Tours både indtil – og efter- dette kom på tværs!Der har været en fantastisk sparring med Jakob omkring planlægningen af turen – og vi...

Læs mere

Skal du til Tanzania så bestil din rejse her!

- Af Eva Røschmann
Skal du til Tanzania så bestil din rejse her! Jeg shoppede lidt rundt hos forskellige rejsebureauer inden jeg fandt ud af hvor jeg ville købe vores rejse. Vi skulle til Tanzania på safari og badeferie på Zanzibar. Jeg fandt det helt rigtige rejsebureau, man får lov til at planlægge sin rejse ned til mindste...

Læs mere

Fantastisk safari - fantastisk planlægning - du er i kompetente hænder

- Af Kirsten Lyngkvist
Vi har haft et dejligt, personligt og konstruktivt samarbejde med Lennie og har kun gode ord til overs for Tanzania Tours repræsentanter i hhv. Tanzania og Zanzibar. Vi har fået tilrettelagt en dejlig og varierende tur meget professionelt og personligt af Lennie. Vi har boet på dejlige logdes med fantastisk...

Læs mere

En ferie man ikke vil hjem fra...

Af Birthe Larsen
For over et år siden, havde jeg den første kontakt til Tanzania Tours – med henblik på at planlægge en uges safari og en uges badeferie for mig, min datter, svigersøn og to børnebørn på 6 og 11.Lige fra den første kontakt med Lennie, har jeg følt mig i helt trygge hænder. Rejsen er virkelig blevet skræddersyet til...

Læs mere

Den perfekte safarirejse

Af Claus Rasmussen
Vi er netop kommet hjem fra en safarirejse arrangeret af Tanzania Tours. Det blev en rejse, som vores familie aldrig vil glemme. Fyldt med fantastiske oplevelser og så godt arrangeret af Jakob fra Tanzania Tours, at vi nærmest følte vi blev båret gennem rejsen uden bekymringer eller tvivl.Allerede da vi landede...

Læs mere

Topkarakter til Tanzania Tours

- Af Charlotte Jensen
Endnu engang tusind tak til Jakob og Tanzania Tours for at tilrettelægge en safari, som ligger ud over det sædvanlige! Vi har rejst med Tanzania Tours før, og vi var ikke i tvivl om, at de også skulle arrangere den rejse, vi lige er kommet hjem fra. Vi vil også rejse med dem næste gang, vi skal til Tanzania....

Læs mere

En helt igennem fantastisk tur

- Af Merete og Svend Erik Seefeldt
En helt igennem fantastisk tur - særdeles veltilrettelagt og med højt serviceniveau fra såvel Tanzania Tours som de lokale repræsentanter.
Tanzania Tours kan varmt anbefales, hvis ønsket er at se Afrikas vilde dyr og få autentiske oplevelser med den lokale befolkning.
Fra bestilling af rejsen til...

Læs mere

Den bedste rejse og de vildeste oplevelser

- Af Stine Nielsen
Vores familie har været på den bedste rejse til dags dato, planlagt og arrangeret af Tanzania Tours. Alt var som vi havde drømt om og mere til. Besøg i tre forskellige parker, hvor vi især var glade for Tarangire. Parken var fantastisk, og vi havde Rafael som vores meget vidende guide, der kunne fortælle alt om...

Læs mere

Super safaritur, med 6 dages badeferie på Chapwani Island

- Af John Hansen
Vi er et pensionist ægtepar, der inviterede vore børn, svigerbørn og børnebørn, på denne tur, som vi lagde i hænderne på Tanzania Tours, vi havde bl.a. ønske om min. transporttid mellem de forskellige parker, af hensyn til børnene, det betød at vi kun havde en nat på hver Lodge, som vi så så flere af.
Ngorongoro...

Læs mere

En fantastisk rejse, hvor der var styr på alt!

- Af Christian Bøggild
Vi var af sted to voksne i 17 dage. De første 5 dage gik med safari i tre nationalparker: Arusha, Lake Manyara og Tarangire. Resten af ferien blev brugt på mere afslappende vis på Zanzibar, hvor vi boede på hhv. The Z Hotel i Nungwi, og Tebo Hotel i Stone Town.Allerede efter den indledende snak med Jakob fra...

Læs mere

LAD OS TAGE EN SNAK OM DIN DRØMMEREJSE!

+45 61 70 16 10info@tanzaniatours.dk