EKSPERTER I REJSER TIL TANZANIA

MØD OS OG VORES KUNDER

Vi har valgt kun at arrangere rejser til denne ene destination, fordi vi bedre kan lide at vide en masse om én ting, i stedet for at vide lidt om en masse ting. Du kan nyde godt af vores store specialviden og erfaring, når vi sammensætter den perfekte rejse til dig – hvad enten du vil opleve de vilde dyr på safari i Tanzania med vores dygtige guider, slappe af på Zanzibar eller drømmer om at bestige Kilimanjaro.

For at sikre dig den allerbedste oplevelse, er alle vores rejser private ture. Din rejse bliver skræddersyet til dine ønsker, og du og dine rejsepartnere får jeres egen guide og egen safari-bil. Hos TANZANIA TOURS sørger vi for at sammensætte din rejse, så du flyver når det passer dig, og får de oplevelser i Tanzania du drømmer om.

Vi har altid fået nogle virkeligt flotte tilbagemeldinger fra vores kunder. Mange af dem har lavet anmeldelser på forbrugersiden Trustpilot, hvor vi får så gode karakterer, at vi ikke alene er bedømt til Danmarks bedste safari-arrangør, men faktisk får de bedste anmeldelser af ALLE rejsebureauer i hele Danmark!

Det må være det tydeligste bevis for, at vi har den største ekspertise og giver den bedste kundeoplevelse. Kort sagt – vi laver de bedste rejser til Tanzania!

Her kan du læse lidt om, hvem vi er.

"TANZANIA TOURS får vores varmeste anbefaling. Ingen af os har før oplevet så professionel service. Skal I til Tanzania eller Zanzibar - skal I uden tvivl give dem et ring og lade dem sende forslag til program. De er gode til at gribe boldene der bliver kastet, hvorfor I ender med et program, der mere end lever op til jeres forventninger. Tak for en uforglemmelig oplevelse!"

Lars Dalgaard Nielsen - Aarhus

JAKOB MØLKJÆR

Jakob har rejst hele Afrika tyndt, men forelskede sig hurtigt i Tanzania, som han synes samler alt det bedste ved Afrika på ét sted. Den smukkeste natur, det største antal vilde dyr, det højeste bjerg og de bedste strande.

Efter at have tilbragt en del tid i det smukke land, rejste han tilbage til Danmark i 2006 og grundlagde TANZANIA TOURS. Lige siden har han hjulpet tusindvis af danskere med at skræddersy deres drømmerejse til Tanzania.

Jakob har været på rundrejse i Tanzania minimum 20 gange siden 2006. Han kender alle nationalparker, alle årstider, alle strande på Zanzibar og de fleste hoteller.

Han har været på både primitive og luksuriøse safarier, besteget Kilimanjaro og kender Zanzibar som sin egen baghave.

Han rejser ofte med familien, og kender således også Tanzania fra børneperspektiv. Når man rejser med børn, er det vigtigt at det ikke går for stærkt. Der skal være tid til at fordøje de mange indtryk, og man skal passe på med ikke at lave et for hektisk program. I det hele taget er det meget vigtigt for Jakob at skræddersy rejsen til hver enkelt kunde, og han anbefaler således forskellige oplevelser og hoteller alt efter om kunden er en børnefamilie eller et par.

Lennie Mwampetha Holm

Lennie har været en del af Tanzania Tours teamet siden 2016 og er en meget erfaren herre når det kommer til at arrangere rejser til Tanzania

Lennie er søn af en dansk mand bosiddende i Tanzania, og hans mor er indfødt Tanzanier. Han har tilbragt halvdelen af sit liv i Tanzania og snakker flydende swahili

Lennie har været aktiv indenfor safaribranchen i Tanzania i over 25 år, hvor han primært har arrangeret rejser for danskere, men også fungeret som både safari-guide og rejseleder

Han rejser jævnligt til Tanzania og bruger gerne en stor del af sin fritid med at rejse rundt i landet for at udforske nye interessante destinationer, hvor den eventyrlystne rejsende vil kunne få en helt unik oplevelse.

Når Lennie er i Tanzania, er det først og fremmest udelivet han søger. Stilheden, de store vidder, den storslåede natur, dyrelivet, at kunne sidde ved et bål om aftenen i mørket og høre brølene fra løver tæt på, nyde stjernehimmelen og fornemme naturen i dets mest uspolerede form. Det er en oplevelse som Lennie elsker at kunne give videre, hvad end det er til venner eller kunder.

Gordon Steffensen

Gordon har arbejdet for Danida i Tanzania over flere omgange, siden 2002. Det var her han tabte sit hjerte til landet, befolkningen og ikke mindst de vilde dyr i Tanzanias nationalparker.

Han har rejst over hele kloden, men har et helt særligt forhold til Tanzania, som han ofte besøger. Han har besøgt alle dele af landet og kender sider af Tanzania, som de færreste ser.

Gordon er faktisk selv tidligere stamkunde i Tanzania Tours, da han flere gange benyttede vores hjælp til at arrangere rejser for ham og familien. Gordons passion for Tanzania og viden om landet var så imponerende at han bare var nødt til at blive en del af teamet.

Det er primært naturen der trækker og Gordon har været på safari i næsten alle 22 nationalparker i Tanzania. På safarien elsker han det uventede, man ved aldrig hvad der venter om det næste hjørne. Desuden er det fedt at høre dyrenes forskellige lyde om natten. På Zanzibar nydes de skønne hvide sandstrande, palmerne, kulturen, god mad og 100 % afslapning.

Gordon ser sit arbejde som sin hobby og han elsker at sammensætte det helt perfekte program til hver kunde, og at have gode snakke både før og efter rejsen.

Lars Faursholt

Lars har været i rejsebranchen i over 30 år og er et kendt ansigt for mange tusinde gæster, som har fuldt ham på eventyr rundt i verden. Lars sætter en ære i, at lave perfekte rejser med unikke oplevelser og give gæsterne en personlig service fra sine egne erfaringer.

Lars har været bosat i Østafrika over 2 år og har gennemført et hav af safarirejser i Tanzania, Kenya, Botswana, Sydafrika, Namibia og Zimbabwe, både privat og som guide.

Tanzania vil altid være favorit når det gælder safari og bjergbestigning, og Lars har besteget Kilimanjaro hele 7 gange og førte den første blinde dansker til tops med succes. Til oktober 2023 tager han sin 8. bestigning og det slutter sikkert ikke her, for det er bare helt specielt og unikt at stå på Uhuru Peak – Toppen af Afrika.

De imponerende naturoplevelser og det vilde dyreliv har altid været prioritet for Lars når man tilrettelægger den perfekte safari. At se dyrene i deres rette element er bare smukt og rørende på samme tid og den spænding man oplever på gamedrive, bliver man næsten beruset af. I Afrika er det på dyrenes præmisser du er på safari og det vilde dyreliv giver dig de bedste uforudsigelige oplevelser – man ved aldrig hvor dyrene gemmer sig og det gør hver dag meget spændende.

Når man ligger i sit telt om natten og hører hyænerne eller løverne brøle ude fra savannen, så ved man, at man er i Afrika på den helt rigtige måde.

Thomas Appelquist

Thomas er en ægte globetrotter og har boet i syv lande og rejst i over 50. Han taler 5 sprog, ét af dem arabisk, som han besluttede sig for at studere, efter at have oplevet den arabiske kultur og historie på Zanzibar.

Det er nu 15 år siden at han første gang arbejdede og boede i Tanzania, og Tanzania er det land han altid vender tilbage til, også gerne flere gange om året, for at besøge venner eller udforske nye områder.

Tanzanias historie, sprog og kultur har Thomas´ særlige interesse, og han har været på både korte og lange safarier og har besteget Kilimanjaro. Han er vild med de lokales imødekommenhed, den gode stemning på barerne om aftenen, og maden på Zanzibar.

Hans næste tur går til Lake Natron, en fuldstændig saltholdig sø og Mahale national park, hvor de vilde chimpanser lever.

For Thomas er det vigtigt at give kunderne en unik oplevelse og vise dem at Tanzania er smukt som intet andet og byder på overraskelser for alle - også for dem som har været der mange gange.

Tanzania-ekspert søges!

Tanzania Tours er for nyligt gået ind på det norske marked. Vi søger derfor en dygtig rejsekonsulent der har stort kendskab til Tanzania som rejsemål, og som taler norsk.

Hvis du, eller én du kender, går med drømmen om at komme ind i rejsebranchen og arbejde med Tanzania, og har de kvaliteter vi søger, hører vi meget gerne fra dig.

Vi tilbyder et rigtig spændende job med stor selvstændighed og fleksibilitet, gode kolleger og de sødeste kunder.

Læs rejsebreve fra vores kunder

Vi bruger rigtig meget tid på hver eneste rejse. Vi har lavet et grundigt forarbejde, så vi er sikre på at du bor de helt rigtige steder, på det rigtige tidspunkt, og dermed får de bedst mulige oplevelser med hjem. Fra første henvendelse er vi i tæt kontakt til alle vores kunder, helt indtil de lander i Danmark igen. Det gør en kæmpe forskel på sådan en rejse, og det kan mærkes i tilbagemeldingerne fra vores kunder, som alle er enormt positive. Nedenfor kan du læse rejsebreve fra nogle af vores kunder, og høste af deres erfaringer med os som rejsearrangør, og Tanzania som rejsemål. Bedre anbefalinger findes vidst ikke. Bedøm selv.

Troværdigt rejsebureau viser sit værd i en svær situation! Vi vil booke igen.

- Af Ole Tonsgaard
Lidt underligt at anmelde et rejsebureau, hvor den købte drømmerejse blev annulleret pga. Coronaen…
Men vi kan oplyse, at have haft en rigtig god oplevelse med Jakob fra Tanzania Tours både indtil – og efter- dette kom på tværs!Der har været en fantastisk sparring med Jakob omkring planlægningen af turen – og vi...

Læs mere

Skal du til Tanzania så bestil din rejse her!

- Af Eva Røschmann
Skal du til Tanzania så bestil din rejse her! Jeg shoppede lidt rundt hos forskellige rejsebureauer inden jeg fandt ud af hvor jeg ville købe vores rejse. Vi skulle til Tanzania på safari og badeferie på Zanzibar. Jeg fandt det helt rigtige rejsebureau, man får lov til at planlægge sin rejse ned til mindste...

Læs mere

Fantastisk safari - fantastisk planlægning - du er i kompetente hænder

- Af Kirsten Lyngkvist
Vi har haft et dejligt, personligt og konstruktivt samarbejde med Lennie og har kun gode ord til overs for Tanzania Tours repræsentanter i hhv. Tanzania og Zanzibar. Vi har fået tilrettelagt en dejlig og varierende tur meget professionelt og personligt af Lennie. Vi har boet på dejlige logdes med fantastisk...

Læs mere

En ferie man ikke vil hjem fra...

Af Birthe Larsen
For over et år siden, havde jeg den første kontakt til Tanzania Tours – med henblik på at planlægge en uges safari og en uges badeferie for mig, min datter, svigersøn og to børnebørn på 6 og 11.Lige fra den første kontakt med Lennie, har jeg følt mig i helt trygge hænder. Rejsen er virkelig blevet skræddersyet til...

Læs mere

Den perfekte safarirejse

Af Claus Rasmussen
Vi er netop kommet hjem fra en safarirejse arrangeret af Tanzania Tours. Det blev en rejse, som vores familie aldrig vil glemme. Fyldt med fantastiske oplevelser og så godt arrangeret af Jakob fra Tanzania Tours, at vi nærmest følte vi blev båret gennem rejsen uden bekymringer eller tvivl.Allerede da vi landede...

Læs mere

Topkarakter til Tanzania Tours

- Af Charlotte Jensen
Endnu engang tusind tak til Jakob og Tanzania Tours for at tilrettelægge en safari, som ligger ud over det sædvanlige! Vi har rejst med Tanzania Tours før, og vi var ikke i tvivl om, at de også skulle arrangere den rejse, vi lige er kommet hjem fra. Vi vil også rejse med dem næste gang, vi skal til Tanzania....

Læs mere

En helt igennem fantastisk tur

- Af Merete og Svend Erik Seefeldt
En helt igennem fantastisk tur - særdeles veltilrettelagt og med højt serviceniveau fra såvel Tanzania Tours som de lokale repræsentanter.
Tanzania Tours kan varmt anbefales, hvis ønsket er at se Afrikas vilde dyr og få autentiske oplevelser med den lokale befolkning.
Fra bestilling af rejsen til...

Læs mere

Den bedste rejse og de vildeste oplevelser

- Af Stine Nielsen
Vores familie har været på den bedste rejse til dags dato, planlagt og arrangeret af Tanzania Tours. Alt var som vi havde drømt om og mere til. Besøg i tre forskellige parker, hvor vi især var glade for Tarangire. Parken var fantastisk, og vi havde Rafael som vores meget vidende guide, der kunne fortælle alt om...

Læs mere

Super safaritur, med 6 dages badeferie på Chapwani Island

- Af John Hansen
Vi er et pensionist ægtepar, der inviterede vore børn, svigerbørn og børnebørn, på denne tur, som vi lagde i hænderne på Tanzania Tours, vi havde bl.a. ønske om min. transporttid mellem de forskellige parker, af hensyn til børnene, det betød at vi kun havde en nat på hver Lodge, som vi så så flere af.
Ngorongoro...

Læs mere

En fantastisk rejse, hvor der var styr på alt!

- Af Christian Bøggild
Vi var af sted to voksne i 17 dage. De første 5 dage gik med safari i tre nationalparker: Arusha, Lake Manyara og Tarangire. Resten af ferien blev brugt på mere afslappende vis på Zanzibar, hvor vi boede på hhv. The Z Hotel i Nungwi, og Tebo Hotel i Stone Town.Allerede efter den indledende snak med Jakob fra...

Læs mere

LAD OS TAGE EN SNAK OM DIN DRØMMEREJSE!

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk