Hvorfor rejse med os?

Forskellen på en safari og en FANTASTISK safari
Naturen i Tanzania skifter konstant, så det er ikke optimalt at bruge samme standardprogram til alle kunder. Derfor skræddersyer vi alle rejser individuelt, og tager højde for årstiden, dyrenes placering, dine ønsker og din økonomi. På den måde sikrer vi, at hver eneste kunde får de bedst mulige oplevelser med hjem. Vores safarier er altid private ture, så der er ikke andre gæster med end dig og dine rejsepartnere. Det betyder at I får det største udbytte af natur og dyr, da guiden hele tiden kan tilpasse ruten til dyrenes bevægelse og til jeres ønsker.

Det er jer, der sætter tempoet og I bestemmer selv, hvornår I vil tage ud på safari og hvornår I vil tilbage på lodgen og slappe af. På en grupperejse er der mange hensyn at tage. Nogle vil sidde og se på den samme løve i 3 timer og vente på det helt rigtige billede. Andre vil blot krydse af på blokken, og videre efter 2 minutter. Hos os har du friheden til selv at bestemme.

Beliggenhed er HELT afgørende
I Tanzanias nationalparker findes nogle fantastiske overnatningssteder. Vi kender dem alle rigtig godt og har boet der mange gange selv. Vi har nøje udvalgt en håndfuld, hvor vi synes du får mest for pengene. Vi synes ikke at du skal betale dyrt for ekstravagant indretning og tjenere med hvide hansker. Komfort og service skal selvfølgelig være i orden, og maden skal være af høj kvalitet, men det er vigtigere at der er en god atmosfære. Vi forsøger altid at finde nogle små hyggelige lejre, med den rette safari-stemning.

Opholdet her, kan være en lige så stor del af oplevelsen, som selve safarien. Du må ikke lade dig friste af billige hoteller udenfor parkerne. Prisen for det er, at du går glip af de fantastiske omgivelser, der er omkring vores udvalgte steder, INDE i parkerne. Samtidig får du meget mere transport-tid på vejene, i stedet for ren safari-tid. I sidste ende får du altså mindre safari for pengene. Det er helt afgørende for en vellykket safari, at du bor de rigtige steder. Alle vores lodges ligger inde i parkerne, lige der hvor dyrene er, og med fantastisk udsigt over naturen.

De bedste guider
Endeligt gør guidens evner og personlighed, samt bilens kvalitet en stor forskel. Vores safari biler er de bedste på markedet. De er specialbygget til safari og de fleste er under 5 år gamle. Alle vores guider har en stor faglig viden og serviceniveauet er meget højt. Deres passion for naturen skinner igennem, og de har en helt fantastisk evne til at spotte dyrene. De taler naturligvis flydende engelsk, og kan fortælle alt om hvert eneste dyr og kender hver en krog i parkerne. Med deres hjælp kommer du helt sikkert til at se alt det du drømmer om!

”Selvom vi fra start følte os i super gode hænder hos TANZANIA TOURS, var det faktisk først efter vi kom hjem fra vores drømmerejse med alle oplevelserne og erfaringerne, at vi pludselig blev klar over, hvad der gør forskellen fra en god rejse til Tanzania og en fuldstændig fantastisk rejse til Tanzania…”

Jens Bak, København K.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES REJSER?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk