Rejsebrev

Den bedste rejse og de vildeste oplevelser

- Af Stine Nielsen

Vores familie har været på den bedste rejse til dags dato, planlagt og arrangeret af Tanzania Tours. Alt var som vi havde drømt om og mere til. Besøg i tre forskellige parker, hvor vi især var glade for Tarangire. Parken var fantastisk, og vi havde Rafael som vores meget vidende guide, der kunne fortælle alt om dyreliv, planter og Tanzanias historie. Vi boede i telt på Tarangire Safari Lodge, som nok er den vildeste oplevelse nogensinde. Solnedgangsdrinks på den store terrasse med panoramaudsigt ud over savannen og dikdik antiloper, fugle og aber lige ved siden af os. Natten i teltene med lyden, af det vi først troede var elefanter, men som vi dagen efter fandt ud af var løver! Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, at både se og høre dyrene så tæt på. Her vil vi også fremhæve den lækre mad og den virkelig gode service. Alle folk var simpelthen så søde og oprigtige i deres kontakt.
Rejsen sluttede af på Zanzibar hvor vi især var vilde med Chapwani. De sødeste ejere, frisk og utrolig lækker seafood og fede oplevelser med snorkel, gåture, kajak, en masse flotte krabber på stranden og i sandet hver aften, kokoskrabber (den største i verden) og ikke mindst den ro og idyl der var på øen.
Vi skal helt sikkert tilbage og det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med Tanzania Tours. De formåede at samle alle oplevelser som vi havde ønsket os i én pakke. Hvis du overvejer at rejse til Tanzania, så vælg Tanzania Tours. De kan deres kram og de er med dig hele vejen.