Rejsebrev

Den perfekte safarirejse

Af Claus Rasmussen

Vi er netop kommet hjem fra en safarirejse arrangeret af Tanzania Tours. Det blev en rejse, som vores familie aldrig vil glemme. Fyldt med fantastiske oplevelser og så godt arrangeret af Jakob fra Tanzania Tours, at vi nærmest følte vi blev båret gennem rejsen uden bekymringer eller tvivl.
Allerede da vi landede i Kilimanjaro lufthavn blev vi mødt af Tanzania Tours personale, som fragtede os let gennem immigrationsmyndigheder og paskontrol og direkte ud til vort hotel for første nat.
Efter en behagelig overnatning i Arusha, blev vi næste morgen hentet af vores safari guide Juma, også kaldet "Bush Baby". En fantastisk sød mand, som har en meget stor viden om dyrene og naturen. Juma blev vores ven og guidede os sikkert i alle 6 safaridage inkl. "The big five" og en masse fantastiske oplevelser i Tarangire, Ngorongoro krateret og ikke mindst den fantastiske Serengeti National park.
Herefter blev vi sikkert transporteret ud til Zanzibar, hvor vi blev indkvarteret på det meget lækre Z-Hotel på Nungwi Beach. Livet her ved poolen og på den eksotiske strand, blandet med lækker mad og drikke, er den perfekte afslutning på en safarirejse. Vi var blandt andet på Deep sea fishing og lykkedes at fange en stor Blue Marlin, som selvfølgelig blev pænt sat tilbage i havet (catch and release).
Alt i alt en perfekt rejse. Vi giver vores bedste anbefalinger af Tanzania Tours. Det fortjener de.