Rejsebrev

En ferie man ikke vil hjem fra...

Af Birthe Larsen

For over et år siden, havde jeg den første kontakt til Tanzania Tours – med henblik på at planlægge en uges safari og en uges badeferie for mig, min datter, svigersøn og to børnebørn på 6 og 11.
Lige fra den første kontakt med Lennie, har jeg følt mig i helt trygge hænder. Rejsen er virkelig blevet skræddersyet til vores behov – og igennem en god og meget imødekommende kontakt, fik vi i fællesskab sammensat et helt fantastisk program.

Vi besøgte følgende safariparker: Tarangire, Ngorongoro Conservation Area (Ndutu og Ngorongoro krateret). Vores guide Moses var helt fantastisk til at spotte dyrene, og så var han rigtig god til at håndtere børnene. Vi så masser af dyr – bl.a. store flokke af elefanter, giraffer, løvemor med to unger og den store migration af gnuer og zebraer.
Vi boede på nogle dejlige lodges – bl.a. Tarangire Safari Lodge med en fantastisk udsigt ud over naturen og dyrene, og Farm House som lå således, at vi kunne bryde kørselsstrækningerne op. Af hensyn til børnene var vi kun på halvdags-safari, så der også var tid til at slappe af og bade sidst på eftermiddagen - der hvor der var pools.

Maden var alle steder rigtig god, og et af de bedste steder på safarien, var i Mbugani Tented Camp – helt utroligt, hvad de kan lave af god mad midt ude i den vilde natur.
Vi havde også ønsket at besøge en skole. Det var en stor oplevelse for os alle – og vi kunne glæde dem med donationer i form af bl.a. skolematerialer indkøbt lokalt i Arusha.

På Zanzibar boede vi på Pongwe Beach Hotel. Det var lige det vi havde ønsket: Et lille fredeligt sted, helt fri for masseturisme, beach-bungalow helt ned til en fantastisk dejlig strand med palmer og hængekøjer – æstetikken var høj. Servicen var helt i top, og så fik vi en helt utrolig god mad.
Jeg kan stærkt anbefale Tanzania Tours til andre, og vil takke dem for en helt uforglemmelig ferie.