Rejsebrev

Troværdigt rejsebureau viser sit værd i en svær situation! Vi vil booke igen.

- Af Ole Tonsgaard

Lidt underligt at anmelde et rejsebureau, hvor den købte drømmerejse blev annulleret pga. Coronaen…

Men vi kan oplyse, at have haft en rigtig god oplevelse med Jakob fra Tanzania Tours både indtil – og efter- dette kom på tværs!
Der har været en fantastisk sparring med Jakob omkring planlægningen af turen – og vi føler at have fået gode, troværdige og meget fyldestgørende informationer om både muligheder og økonomi i forløbet.
Og vigtigst af alt, så er der blevet der fulgt op på tingene! Der er prompte blevet meldt tilbage på alle henvendelser - enten pr. telefon eller pr. mail – oftest begge dele.

Vi havde indbetalt det fulde beløb for rejsen, inden Corona-situationen opstod. Og Tanzania Tours har efterfølgende af egen drift besluttet af refundere det fulde beløb til os, da det er uvist om – og hvornår der evt. kommer til at ske udbetaling fra Rejsegarantifonden. Jakob syntes at: "Vi havde ventet længe nok på det, så nu betalte han selv pengene tilbage”. Meget troværdigt.

Der er i skrivende stund ikke nogen reel afklaring på, om regeringens hjælpepakker og Rejsegarantifonden måske vil - eller måske ikke vil - understøtte de tab, som bla. Tanzania Tours har lidt i forbindelse med Coronaen – og derved sikre, at vi også har goder rejsearrangører på den anden side. Men vi ønsker det bedste for Tanzania Tours, de fortjener det - og vi er helt klar til at booke en rejse hos dem, når det igen bliver muligt.

Således kan vi på det varmeste anbefale Tanzania Tours.