Kaliwa Lodge

Moderne lodge i de smukkeste omgivelser
Kaliwa Lodge er beliggende tæt ved den lille landsby Machame, og de nærmeste naboer er kaffe- og bananfarme. Her får du ikke Aircondition og TV med 100 kanaler. I stedet får du en afslappet naturoplevelse og en storslået udsigt til Kilimanjaros snedækkede top. Du får også god mad og fantastisk service på en måde, der får dig til at føle dig hjemme.

Det perfekte sted at slappe af før og efter din bestigning af Kilimanjaro
Lodgens 10 moderne bungalows er smukt placeret i en privat og meget frodig have, med bananpalmer, eukalyptus, og blomstrende eksotiske planter. Her kan du falde i søvn til lyden af græshoppernes kvidren og galagoernes latter, og vågne op til lyden af skrålende aber eller næsehornsfuglens smukke sang.

Prisniveau
Vi bruger Kaliwa Lodge som udgangspunkt for alle vores rejsende der skal bestige Kilimanjaro via Machame eller Marangu ruten. Lodgen koster 720 kr. pr. person pr. nat, og det er alle pengene værd. Hvis du alligevel gerne vil have prisen ned, kan du overveje at bo på Honey Badger Lodge, der koster ca. det halve.

KALIWA LODGE

Kaliwa Lodge drives af et tysk par, og har europæiske standarder for komfort, med lækre badeværelser, store vinduer fra gulv til loft og gratis WiFi.

Værelserne er konstrueret i minimalistisk Bauhaus-stil, som står som en slående kontrast til overfloden i den omgivende natur. Både fra din egen bungalow, men især fra den store fælles terrasse, som ”flyder” inde mellem trækronerne, har du en vidunderlig udsigt mod Kilimanjaros top, Kibo.

Lodgen har både restaurant og bar der ligger i det hyggelige fællesområde med pejs, men hvis I ønsker det, kan I blive kørt ind til den lille, travle by, Moshi og prøve en af de mange gode restauranter i byen. Den kan let nås på cirka 20 minutter, ad gode asfaltveje.

Vi anbefaler at du som minimum bor 2 nætter her, inden du starter bestigningen, da det hjælper mod højdesygen, og dermed forbedrer chancen for at nå til tops på Kilimanjaro markant, at du har tilbragt noget tid i denne klimazone.

Lodgen arrangerer vandreture til landsbyen Machame, hvor man kan se og lære om den lokale kultur og historie. Hvis du ikke har 6-7 dage til at bestige Kilimanjaro, men gerne vil opleve den dejlige lodge alligevel, kan du starte din rejse med et par nætter på Kaliwa Lodge, inden din safari, og eventuelt tage en dagstur på bjerget.

HAR DU SPØRGSMÅL OM KALIWA LODGE?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk