De bedste hoteller på Zanzibar

DU VÆLGER SELV DIT HOTEL

Blandt de mange hoteller på Zanzibar har vi særligt udvalgt de nedenstående, som vi mener, er de bedste i hver deres prisklasse.

Den østlige side af Zanzibar er meget rolig og det bedste sted at slappe af og nyde de smukke omgivelser. Der er lidt mere liv på de nordlige strande, hvor der er perfekte badeforhold. Den charmerende gamle bydel Stone Town bør også opleves.

Vi samarbejder med de fleste hoteller på øen og kan booke lige det hotel, du ønsker, ofte billigere, end hvis du kontakter dem direkte. Skal det være det luksuriøse The Residence, den lille private ø Chapwani Private Island eller måske det romantiske Pongwe Beach Hotel?

Tag et kig på vores udvalgte hoteller, og kontakt os for et godt tilbud.

THE RESIDENCE

The Residence er Zanzibars bedste og mest luksuriøse hotel og passer både til børnefamilier, voksne og par på bryllupsrejse, hvor kun det bedste er godt nok.

Resortet ligger lige ned til det altid varme Indiske Ocean på Zanzibars sydspids. De har en god bred strand, som er meget fredelig, kun for resortets gæster.

Her kan I få jeres egen store villa med plads til en hel familie. Villaerne er omgivet af smukke tropiske blomster og høje kokospalmer. Hver villa har en stor terrasse med egen swimmingpool.

Maden er usædvanligt god på The Residence. Bl.a. serverer de øens bedste morgenmadsbuffet.

Se mere om The Residence

Klik her

PONGWE BEACH HOTEL

Vil du bare slappe helt af og dase på stranden, skal du vælge Pongwe Beach Hotel. Det er et hyggeligt lille hotel med en smuk privat strand, uden sælgere og horder af turister. Du kan ligge i en hængekøje mellem de høje palmer og læse en bog i fred og ro, eller du kan tage en lur i en liggestol med fristende bløde madrasser.

Pongwe er et meget romantisk sted med en afslappet stemning, velegnet til par eller små grupper.

Restauranten serverer mad på et meget højt niveau, og de har også en hyggelig bar.

Her finder du en af de smukkeste swimmingpools på Zanzibar. En infinity-pool, placeret på en klippe, med fantastisk udsigt over havet.

Se mere om Pongwe Beach Hotel

Klik her

KARAFUU BEACH RESORT

Hvis du vil opleve Zanzibar med din familie, vil vi varmt anbefale Karafuu Beach Resort. Her er smukke og fredelige omgivelser, en bred sandstrand, et roligt hav og 3 store swimmingpools.

De har deres eget PADI dykkercenter, fitness- og wellness-center, tennisbaner og legeplads til de mindste, men også masser af plads til bare at slappe af mellem palmerne.

Karafuu er kåret til Tanzanias førende resort de seneste 5 år, og servicen er da også helt i top.

De tilbyder et stort udvalg af mad, og vi anbefaler, at du tager All Inclusive med, for det er dejligt nemt, og vi kan lave en rigtig god pris på det.

Se mere om Karafuu Beach Resort

Klik her

THE Z HOTEL

Vil du have din udkårne med til Zanzibar, er The Z Hotel et oplagt valg. De henvender sig netop til par, da de kun har dobbeltværelser og frabeder sig børn under 12 år på hotellet. Det giver en dejlig fredelig stemning.

Hotellet er også velegnet, hvis du rejser sammen med en lille flok venner, som vil kunne hygge sig godt i deres afslappede lounge-område ved poolen eller i den gode restaurant, som ligger på pæle ud over havet.

Det er et nyt, moderne hotel med flotte værelser og en suveræn beliggenhed lige ned til øens bedste strand.

Ved Nungwi Beach kan man bade hele dagen, og der er fint med liv og aktivitet.

Se mere om The Z Hotel

Klik her

Mr. Kahawa Waterfront Suites

Mr. Kahawa Waterfront Suites er det billigste hotel, vi anbefaler på Zanzibar, men vi synes, at man får meget for pengene. Det er et charmerende lille hotel i rolige, smukke omgivelser og med venligt personale.

Paje er et livligt sted med flere hoteller og restauranter, men også lokalt islæt, da den lokale landsby ligger lige bag hotellerne.

Det er en af de flotteste og bredeste strande på Zanzibar, og der er masser af aktivitetsmuligheder.

Mr. Kahawa Waterfront Suites er velegnet til par eller familier, der ønsker et rimeligt hotel til en god pris med en afslappet stemning, god mad og drikke.

Se mere om Mr. Kahawa Waterfront Suites

Klik her

ROYAL ZANZIBAR BEACH RESORT

Hvis du eller dine børn elsker swimmingpools, skal I helt sikkert bo på Royal Zanzibar Beach Resort. De har Zanzibars største pool-areal med 4 separate pools. Den ene mere fantastisk end den anden.

Resortet er netop renoveret i 2016, så alt er helt nyt. Royal Zanzibar ligger lige ned til Zanzibars bedste strand, Nungwi, som har perfekte badeforhold.

Ikke langt derfra ligger Mnemba Atollen, som er et af de bedste steder at dykke på hele Afrikas østkyst. Resortet har sit eget dykkercenter, så det er nemt at tage på ture dertil.

Det er et All Inclusive-resort, hvor al mad og drikke er inkluderet, så der er ikke meget at tænke over. 

Se mere om Royal Beach Resort

Klik her

TEMBO HOTEL

Vi anbefaler alle vores kunder at kombinere badeferien på Zanzibar med 1-2 nætter i den charmerende gamle bydel Stone Town, så de også får oplevet den særlige kultur, der er på øen.

Du kan trygt gå på opdagelse i byen og shoppe i de spændende og farverige butikker i byens labyrint af snævre gader.

Vælg Tembo Hotel, hvis du vil bo med den suverænt bedste placering i byen, midt i den hyggelige, gamle bydel Stone Town. Her er du kun få minutters gang fra byens mange attraktioner og kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Det er et rigtig hyggeligt og charmerende hotel, der ligger lige ned til byens eneste strand.

De har også en fin swimmingpool i et lukket gårdmiljø.

Se mere om Tembo Hotel

Klik her

ZANZIBAR PALACE HOTEL

Vi anbefaler, at du tager 1-2 nætter i Stone Town i kombination med et ophold på en af Zanzibars dejlige strande. Swahili-kulturen er noget helt særligt, som bør opleves, og det vil gøre din rejse til mere end en badeferie.

Hvis du ønsker at tilbringe feriens sidste nat på et helt unikt hotel, skal du vælge Zanzibar Palace Hotel, som er kåret som Tanzanias førende hotel i 2015. Den oprindelige bygning er smukt restaureret og fyldt med flotte møbler og antik kunst, som leder tankerne hen på 1001 nats eventyr.

Der er kun 9 suiter, alle i unikt design, med store senge og flotte spabade. Honeymoon-suiten må være det mest romantiske værelse på hele øen, lavet i 2 plan, hvor det øverste er under åben himmel. Her kan du tage bad, imens du ser ud over hele byen.

Se mere om Zanzibar Palace

Klik her

CHAPWANI PRIVATE ISLAND

Hvis du virkelig bare vil koble fra og slappe af, er Chapwani Private Island det perfekte sted. Her har du en lille privat ø, næsten for dig selv, med en rigtig bounty-strand og en dejlig afslappet atmosfære.

Hotellet består af 10 simple hytter på stranden og en stor villa med privat pool, der passer perfekt til børnefamilier eller små grupper.

På øen er også en flot swimmingpool og en restaurant, som serverer lokale retter, ofte seafood og retter inspireret af det italienske køkken.

Selvom hotellet ligger isoleret, er der kun 25 minutter til Stone Town, så det er nemt at tage på ture til byen og rundt på Zanzibar.

Se mere om Chapwani Private Island

Klik her

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES UDVALGTE HOTELLER PÅ ZANZIBAR?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk