Ngorongoro Farm House

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!
Som den eneste af vores foretrukne safari-lodges ligger Farm House ikke inde i en nationalpark. Men den ligger helt ideelt, når du kommer fra Tarangire eller Lake Manyara og skal videre mod Ngorongoro eller Serengeti, kun 5 km. fra Ngorongoros indgang. Og omgivelserne på Farm House kan sagtens konkurrere med nationalparkernes. Fra den smukke, frodige plantage har du fantastisk udsigt over Rift Valley-dalen og vulkanen Oldeani.

En ekstra nat giver bedre program
Vi anbefaler dig at tage en ekstra nat på Farm House efter safarien i krateret, i stedet for at køre tilbage til Arusha. Du kan også vælge at tage en pause fra safarien med en ekstra nat her, hvorfra du kan besøge Hadzabe-folket ved Lake Eyasi, som er den sidste nomadestamme af jægere og samlere i Tanzania. De jager med bue og pil og kommunikerer med klik-sprog. Kontakt os for mere information.

Værelserne
Farm House består af 49 værelser samt 3 suiter. Alle er flotte og indrettet i traditionel swahili-stil med store himmelsenge, toilet og en dejlig bruser. Alle værelser har egen terrasse med udsigt over Rift Valley. Værelserne er rigtig store og kan snildt rumme en familie. 

Et af de mest charmerende hoteller i Tanzania, i fantastisk smukke omgivelser

Ngorongoro Farm House

I 2003 fik visionære folk den idé at ombygge en nedlagt kaffefarm til en eksklusiv safarilodge. Resultatet er fantastisk, for kulissen her i den gamle plantage er enestående smuk. Den charmerende hovedbygning fremstår som i kolonitiden, med stråtag og en hyggelig pejs. På taget sidder ofte en stork, hvilket lige understreger idyllen. Farm House er på alle måder et rigtig stemningsfuldt sted, som vi er sikre på, at du vil elske. Det gør vi i hvert fald.

Her finder du en imponerende have med smukke blomster og lange rækker med kaffeplanter. De producerer stadig deres egen kaffe på stedet, ligesom de dyrker alle de grøntsager, der serveres i restauranten. Du kan få en rundvisning på farmen og de omkringliggende marker og se, hvordan de fremstiller kaffen, inden du nyder den på terrassen. De har ligeledes eget bageri og hønsegård, så de er stort set selvforsynende. Råvarernes kvalitet kan tydeligt smages i deres restaurant. Der er også en dejlig swimmingpool i lodgens have. Det er rart med en dukkert efter en varm og støvet dag på savannen.

HAR DU SPØRGSMÅL OM NGORONGORO FARM HOUSE?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk