Lodges og luksustelte

Vi kender alle de gode steder
I Tanzanias nationalparker findes nogle fantastiske overnatningssteder. Vi kender dem alle rigtig godt og har boet der mange gange selv. Hvert år besøger vi de lodges, vi har udvalgt til vores kunder, så vi konstant sikrer, at de lever op til vores krav.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Vi vægter beliggenhed højest, så alle vores lodges ligger inde i parkerne, lige der hvor dyrene er, og med fantastisk udsigt over naturen. Det er også afgørende, at de ligger rigtigt i forhold til ruten, du er på, så du undgår spildtid på vejene. Vi er altid helt opdateret med dyrenes placering og vælger vores lodges derefter.

De rigtige lejre med den bedste stemning
Vi forsøger altid at finde nogle små hyggelige lejre med god atmosfære og den rette safari-stemning. Opholdet her kan være en lige så stor del af oplevelsen som selve safarien. Vi anbefaler, at du kombinerer de klassiske lodges med et par nætter i luksustelte, så du også får oplevelsen af at overnatte midt ude på savannen, hvor du kan høre dyrene tæt på teltet om aftenen. Luksustelte har den samme høje standard som lodgene, men giver den mest autentiske safarioplevelse og en ægte “Karen Blixen-stemning”.

Det er helt afgørende for en vellykket safari, at du bor de rigtige steder. Nedenfor kan du læse om vores udvalgte steder. Når du bor her, garanterer vi, at du får en kæmpe oplevelse med uforglemmelige minder.

Serengeti - Pure Tented Camp

En hyggelig, lille lejr med den bedste placering, centralt i Serengeti. 10 luksustelte med gode senge, eget bad og toilet samt lille terrasse med udsigt over Serengetis sletter.

I en luksus teltlejr får du den helt rigtige safari-stemning. Fra dit telt kan du høre dyrene, når de kommer tæt på lejren for at spise, og du kan rulle et ”vindue” op og se ud på dem. Du er i sikkerhed bag teltdugen, som ingen dyr finder på at angribe.

Man spiser utroligt godt i det store fællestelt, og hver aften mødes man rundt om bålet til en snak om dagens oplevelser. Ren Karen Blixen!

Se mere om Pure Tented Camp

Klik her

NGORONGORO - SERENA LODGE

Udsigten fra Serena Lodge må være en af de flotteste fra noget hotel i verden. Du har panoramaudsigt over det enorme Ngorongoro-krater, med skove, søer og dyr i bunden, og med 600 meter høje skrænter. I det frodige krater lever den største koncentration af dyr i hele verden, og fra dit værelse kan du se de største dyr som små prikker.

Hotellet er bygget af sten fra et nærliggende flodleje og passer godt ind i naturen. Værelserne er af høj kvalitet, og standarden er også rigtig god på både mad og service, men det er for udsigtens skyld, at du er nødt til prøve en nat her.

Se mere om Ngorongoro Serena Lodge

Klik her

TARANGIRE SAFARI LODGE

Tarangire Safari Lodge har uden tvivl den bedste beliggenhed i Tarangire og er en af grundene til, at du skal besøge parken. Lodgen ligger højt på en klippe med fantastisk udsigt over nationalparken med de karakteristiske baobabtræer og floden, hvor dyrene samles. Særligt i den tørre periode er der heftig aktivitet lige nedenfor lodgen.

Du kan følge med i det hele fra første række, enten fra baren eller fra din egen terrasse. Det er en kæmpe oplevelse at sove i luksustelte, og du kommer helt tæt på naturen. Du kan høre dyrenes lyde fra dit telt, og ofte ses forskellige fredelige dyr vandre omkring teltene.

Se mere om Tarangire Safari Lodge

Klik her

NGORONGORO FARM HOUSE

Hovedhuset her på den gamle kaffefarm er en af de mest charmerende bygninger i Tanzania. Det står som i kolonitiden, med stråtag, ild i pejsen og helt utroligt smukke omgivelser. Der er blomster overalt i den frodige have, hvor de dyrker den kaffe, som produceres på stedet og de grøntsager, som serveres i restauranten. De har også hønsehus og eget bageri, så de er stort set selvforsynende, og man spiser selvfølgelig rigtig godt i deres restaurant.

Værelserne er store og flotte med udsigt over Rift Valley og den imponerende have. Der er også swimmingpool i haven.

Lodgen ligger godt placeret på vej mod Serengeti, lige før indgangen til Ngorongoro.

Se mere om Ngorongoro Farm House

Klik her

ARUSHA - PLANET LODGE

Planet Lodge er på Tripadvisor kåret til en af de bedste lodges i hele Arusha. Det er en virkelig flot præstation, for mange af konkurrenterne er langt dyrere. Det er ejet af vores samarbejdspartner i Tanzania, så vi får en rigtig god pris. Det ligger i udkanten af byen, hvorfra det er nemt at komme til lufthavnen og til safari-parkerne, så det giver god mening at tage din første og sidste nat her.

De runde værelser er inspireret af masai-kulturen og ligger i en smuk tropisk have med forskellige eksotiske frugttræer og med det 4.500 meter høje bjerg Mount Meru tronende i baggrunden.

Se mere om Planet Lodge

Klik her

Ønsker du at opgradere din safari, findes der lodges, som er endnu mere luksuriøse end vores foretrukne lodges. Du kan også altid til- eller fravælge overnatninger i luksustelte. Kontakt os for yderligere informationer om opgradering, og lad os hjælpe dig.

Vil du vide mere om vores lodges?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk