Ngorongoro Serena Lodge

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!
At bo med udsigt over Ngorongoro krateret, er en ting du ikke må snyde dig selv for, når du er i Tanzania. Der findes ganske få lodges med udsigt over krateret, og Serena Lodge har vel nok den bedste beliggenhed af dem alle. Den ligger endda tæt på vejen mod Serengeti, så du ikke spilder tid på transport.

Et af de bedste safari-hoteller i Tanzania
Ngorongoro Serena Lodge er flere gange kåret til Tanzanias bedste safari lodge, ved World Travel Awards. Beliggenheden tager selvfølgelig en stor del af æren for det, men det er også en flot bygning, som er bygget af sten fra nærområdet, og er designet til at falde i ét med den omgivende natur.

Værelserne
Værelserne på Serena Lodge er fine og servicen høj, men den helt store attraktion er naturligvis udsigten, som både fra værelserne og fra restauranten er helt exceptionel. Hvert af de 75 værelser har privat balkon, med den mest fantastiske panoramaudsigt over krateret nedenfor. 

Udsigten er så vild at end ikke en video kan give det rette billede, men vi har forsøgt...

Ngorongoro Serena Lodge

Ngorongoro krateret er et helt unikt naturfænomen. Det var engang en vulkan på størrelse med Kilimanjaro, som sprang sig selv i luften for millioner af år siden, og skabte et gigantisk krater med en diameter på 19,2 km og 610 meter høje skrænter. Den mineralrige aske skabte en helt enorm frodig natur, som i dag er en oase af søer, skov og slette, og permanent hjemsted for over 30.000 dyr. Her findes den største koncentration af vilde dyr i hele verden!

En tur ned i krateret er et must, men vi vil varmt anbefale også at se det hele lidt fra oven. Den allerbedste udsigt over krateret finder du her på Ngorongoro Serena Lodge, som samtidigt holder en rigtig høj hotelstandard. Man spiser rigtig godt i deres store restaurant, og de har også en hyggelig bar, hvor et lokalt band spiller hyggemusik hver aften. Både fra restauranten, baren og den store terrasse kan du se omridset af kraterkanten, søerne i bunden og de største dyr kan ses som små prikker.

Da hotellet ligger i 2.300 meters højde kan der blive rigtig koldt om aftenen, ned til 10 grader, derfor er her ikke swimmingpool. 

HAR DU SPØRGSMÅL OM NGORONGORO SERENA LODGE?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk