Planet Lodge

Et af de bedst bedømte hoteller i hele Arusha
Planet Lodge får rigtig flotte anmeldelser på Tripadvisor.com, hvor den rangeres som en af de bedste lodges i hele Arusha, kun overgået af hoteller, som er langt dyrere.

Før og efter din safari
Du vil som regel ankomme med et fly om aftenen, så en nat i Arusha er påkrævet inden safarien starter næste morgen. Planet Lodge ligger godt i forhold til at komme hurtigt afsted næste morgen, og det er nemt at komme fra og til lufthavnen. Du kan også tage en nat her efter safarien, inden du flyver hjem eller videre til Zanzibar.

Værelserne
Vi laver kun rejser til Tanzania og har nogle rigtig gode aftaler med hotellerne, som gør, at vi kan tilbyde dig priser som ofte er lavere, end hvis du booker selv. Planet Lodge er ejet af vores samarbejdspartner i Tanzania, så her kan vi garantere den bedste pris! De har 28 værelser, fordelt på 14 runde hytter. Værelserne koster 350-525 kr. pr. person pr. nat, afhængigt af sæson, inkl. morgenmad.

Fra en drone ser du bedst den smukke frodige have med det store bjerg Mt. Meru i baggrunden

Planet Lodge, Arusha

Planet Lodge er en hyggelig oase i udkanten af Arusha. Lodgen er bygget i 2011 og består af 14 runde hytter, som er bygget efter inspiration fra masai-kulturen. Hytterne ligger spredt over en stor indhegnet have med det smukke bjerg Mount Meru i baggrunden. Det er Tanzanias næsthøjeste bjerg, 4.500 meter højt. På gode dage med klart vejr er det også muligt at se storebroren, Kilimanjaro.

De fine hytter er indrettet med bad og toilet, gode senge samt terrasse med udsigt til den rolige have. Det er en rigtig flot tropisk have, hvor der både er bananpalmer, papaya- og granatæble-træer og farvestrålende fugle. På lodgen kan du også nyde en sval dukkert i swimmingpoolen.

Planet Lodge tilbyder gratis transport til byen, hvis du vil ind og se dig omkring. Her finder du et farvestrålende lokalt liv og et pulserende marked. Du kan spise alle måltider i lodgens restaurant eller på en af de mange gode restauranter i byen.

HAR DU SPØRGSMÅL OM PLANET LODGE?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk