Tembo Hotel

Bedste beliggenhed i Stone Town!
Vælg Tembo Hotel hvis du vil bo med den suverænt bedste placering i byen, midt i den hyggelige, gamle bydel Stone Town. Her er du kun få minutters gang fra byens mange attraktioner og kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Og så ligger det endda lige ned til byens eneste strand.

Oplev livet og kulturen på Zanzibar
Vi anbefaler at du tager 1-2 nætter i Stone Town, i kombination med et ophold på en af de dejlige strande på Zanzibars østkyst eller på nordspidsen. Swahili-kulturen er noget helt særligt, og vil gøre din rejse til mere end en badeferie.

Prisniveau
Tembo Hotel har 38 værelser i forskellige kategorier. Vi anbefaler et værelse med havudsigt. Det kan være et Prime Værelse til 550 kr., en Deluxe Suite til 700 kr. eller deres bedste værelse, The Presidential Suite, til 780 kr., pr. person pr. nat, inkl. morgenmad.

Centralt placeret lige midt i den charmerende gamle bydel Stone Town

"Det ligger perfekt i den gamle bydel, og er et godt udgangspunkt for udflugter på øen."

Hanne Krongaard, Brøndby

TEMBO HOTEL

Tembo House er en charmerende gammel bygning, der indtil 1884 fungerede som det Amerikanske konsulat. Huset er flot restaureret med respekt for historien, og overalt på hotellet findes antikke møbler og kunst. Som det eneste hotel i byen, ligger det lige ned til stranden. I en ellers hektisk by, er det rart med lidt luft.
De har også en fin swimmingpool i et lukket gårdmiljø.

Hotellet har 46 værelser indrettet i lokal swahili-stil med udskårne træmøbler, himmelseng, tv, aircondition samt badeværelser der minder om et tyrkisk Hammam, med fine klinker og badekar/bruser. De fleste værelser har desuden balkon med udsigt over havet eller poolen. Tembo hotel ligger meget centralt placeret lige midt i den charmerende gamle bydel Stone Town. Her kan du trygt vandre rundt på egen hånd i de snævre gader, og shoppe i de små hyggelige butikker.

Der er mange gode restauranter i byen. Du bør også besøge madmarkedet om aftenen. Her står kokke i lange rækker og griller fisk og skaldyr, steger specielle Zanzibar-pizzaer, og presser sukkerrør til en lækker drink med ingefær og lime. I baggrunden går solen ned bag havet, mens byens unge drenge konkurrerer i akrobatiske udspring fra havnekajen. 

HAR DU SPØRGSMÅL OM TEMBO HOTEL?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk