The Z Hotel

Lige ned til Zanzibars bedste strand
Nungwi Beach er flere gange kåret til én af verdens bedste badestrande.
Her får du kridhvidt sand, turkisblåt hav og et charmerende og farvestrålende lokalt liv. Den bedste strand på Zanzibar.
 
Henvendt til voksne
The Z Hotel er mest egnet til par, små grupper eller familier med voksne børn, da de frabeder sig børn under 12 år. Det giver en god ro og en afslappet stemning. Store børn er selvfølgelig meget velkomne, men hotellet har kun dobbelt- og enkeltværelser.

Prisniveau
Her er 33 flotte værelser i forskellige kategorier. Deluxe Garden View koster 900-1.000 kr. og Deluxe Sea View 1.000-1.100 kr. pr. person pr. nat, afhængigt af sæson. Deres bedste værelse er en Rooftop Suite som koster 350 kr. ekstra, pr. person pr. nat. Priserne er inkl. lækker morgenmadsbuffet.
Vi laver kun rejser til Tanzania og har nogle rigtig gode aftaler med hotellerne, som gør at vi kan tilbyde dig priser som ofte er lavere, end hvis du booker selv.

Flot og moderne hotel - kun for voksne - der ligger lige ned til Zanzibars bedste strand

"The Z Hotel var det mest fantastiske hotel med de sødeste og mest hjælpsomme medarbejdere. Maden var skøn og hotellet lå lige ud til kridhvid strand og turkisblåt vand. Vi boede i deres Rooftop Suite, som er absolut anbefalelsesværdig - fantastisk udsigt, stort værelse og hele TO altaner."

Ruben Søltoft, København

THE Z HOTEL

Stilen på The Z er international og moderne, med marmorgulve og italiensk design på badeværelset, men også flotte møbler fremstillet af lokale håndværkere, af træ fra kokospalmer. Værelserne er rigtig lækre, stilfuldt indrettet med luksustapet fra Milano, store senge med sengetøj af blødt egyptisk bomuld, fladskærm og docking station til IPod. Trækker I gardinerne til side, er der glas fra gulv til loft, så I kan nyde den imponerende udsigt fra sengen. I har også jeres egen terrasse, med panorama havudsigt.
The Z Hotel har også en god, stor ”Infinity-pool”, hvor du har direkte udsigt over havet.

Få en drink i baren, synk ned i poolen, og nyd solnedgangen!
Restauranten har en helt suveræn beliggenhed og udsigt. Den er bygget på stolper, ud over vandet, så vandet går ind under dækket. Et bedre sted at spise seafood findes næppe. Baren ligger ovenpå restauranten, så det er et fantastisk sted at se solen gå ned bag havet.

Langs stranden kan du finde flere gode restauranter, shoppe på det lokale marked, eller opleve livet i den lille landsby bag hotellet.

På Zanzibars østkyst gør tidevandet, at der er tidspunkter hver dag, hvor man ikke kan bade. Men her ved Nungwi mærkes tidevandet knapt, så du kan bade hele dagen lang, uden afbrydelser.

HAR DU SPØRGSMÅL OM THE Z HOTEL?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk