VORES GUIDER

Tanzanias bedste guider

Vi bruger kun lokale, engelsktalende guider. Ingen kender parkerne bedre, end de folk som er opvokset med naturen, og som er på safari næsten hver eneste uge. De er enormt erfarne, og har en fantastisk evne til at spotte dyr, og skal nok sørge for, at du kommer til at se alt det, du drømmer om.

Vores guider er uden tvivl blandt de bedste og mest professionelle guider i Tanzania. Det har vi sikret, ved at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor vores lille team af guider, er tætte som en familie. De elsker deres job og alle har safarien som en fælles passion. Når vi mangler en ny guide, kan vi håndplukke fra andre safari-bureauer, fordi det er eftertragtet at blive en del af vores team.

Alle vores guider taler et godt engelsk, og med den bedste uddannelse indenfor naturformidling, har de en stor faglig viden, om dyr og natur, og kan fortælle alt hvad du vil vide, om hvert eneste dyr.

Lige så vigtigt er det, at det er nogle fantastiske mennesker, som med deres venlighed, forståelse og humor gør, at man hurtigt bliver gode venner.
Der kan ellers være langt mellem de dygtige guider. Og det gør bare en helt afgørende forskel, om man får en af vores engagerede guider som brænder for sit job, og snakker et flot, letforståeligt engelsk, eller om man får en guide som snakker uforståeligt engelsk, og bruger mest tid på, at se på sin telefon.

Vores kunder snakker meget positivt om netop guiderne i deres tilbagemeldinger. Du kan læse rejsebreve fra tidligere kunder under Vores kunder.

I videoerne nedenfor kan du møde et lille udvalg, af vores dygtige og søde guider.

 

Mød vores guider

”Vi havde den samme guide, Raphael, på hele safari-delen, og han var uovertruffen. Han var meget imødekommende, veltalende, passioneret og en sjov og dygtig fortæller. Raphaels store viden om naturen sikrede os nogle fantastiske oplevelse med såvel små som store dyr i alle tre parker, og så var han god til at give os tid til at se tingene ordentligt, i stedet for at haste afsted for at se så meget forskelligt som muligt.”

Christian Bøggild, Viborg

PRAKTISK INFORMATION OG PAKKELISTE

For at sikre at din næste safari med TANZANIA TOURS bliver både behagelig og vellykket, har vi sammen med vores erfarne guider udarbejdet en pakkeliste med det tøj og udstyr, som vi anbefaler at du tager med på rejsen.

HAR DU SPØRGSMÅL OM VORES GUIDER?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk