VORES GUIDER

Tanzanias bedste guider

Du finder ikke bedre guider end vores. Det er først og fremmest nogle fantastiske mennesker, som med deres venlighed, forståelse og humor gør at man skilles som venner efter safarien. Alle vores guider har en stor faglig viden og serviceniveauet er meget højt. Det er lokale guider, der er opvokset i området omkring parkerne. Ingen kender landet og naturen bedre end dem. Der kan ellers være langt mellem de dygtige guider. Det gør bare en helt afgørende forskel, om man får en guide som snakker uforståeligt engelsk og bruger mest tid på sin telefon, eller om man får en engageret guide som brænder for sit job, og snakker et flot, letforståeligt engelsk.

Vores kunder snakker meget positivt om netop guiderne i deres tilbagemeldinger. Du kan læse rejsebreve fra tidligere kunder under Vores kunder.

 

Mød vores guider

”Vi havde den samme guide, Raphael, på hele safari-delen, og han var uovertruffen. Han var meget imødekommende, veltalende, passioneret og en sjov og dygtig fortæller. Raphaels store viden om naturen sikrede os nogle fantastiske oplevelse med såvel små som store dyr i alle tre parker, og så var han god til at give os tid til at se tingene ordentligt, i stedet for at haste afsted for at se så meget forskelligt som muligt.”

Christian Bøggild, Viborg

PRAKTISK INFORMATION OG PAKKELISTE

For at sikre at din næste safari med TANZANIA TOURS bliver både behagelig og vellykket, har vi sammen med vores erfarne guider udarbejdet en pakkeliste med det tøj og udstyr, som vi anbefaler at du tager med på rejsen.

HAR DU SPØRGSMÅL OM VORES GUIDER?

(+45) 61701610info@tanzaniatours.dk