Vores Safari-biler

Vores safari-biler er de bedste på markedet. De er specialbygget til safari og de fleste er under 5 år gamle. Bilerne er beregnet til 7 personer, men da vi altid laver private ture, har du og dine rejsepartnere naturligvis bilen helt for jer selv, også selvom I kun rejser 2 eller 4 sammen, så der er rigtig god plads. Under safari skubbes taget op, så I kan stå op og frit betragte naturen til alle sider, men stadig være i skygge. Det er det perfekte udgangspunkt for at opleve det rige dyreliv og tage fantastiske billeder. Der er 6 store individuelle sæder i bilen, alle med vinduesplads, så I alle er sikret en god udsigt hele tiden. Derudover er der et sæde foran, ved siden af guiden, som har det bedste udsyn fremadrettet.

Bilerne er udstyret med kikkerter, strømstik til opladning samt en køleboks, så der altid er koldt vand. Vi sørger for at fylde op med vand hver dag, Så du har alt det vand du behøver. Derudover kan du bede guiden holde ind et sted og købe sodavand eller øl, hvis du kunne tænke dig det, under safarien.

Endeligt er der et førstehjælpssæt, samt 2 reservehjul og diverse ”førstehjælpssæt” til bilen. Det er dog meget sjældent at vi oplever problemer med bilerne, da de er nye og meget velholdte.

Her kan du få en rundvisning i en af vores safari-biler

”Bilen var beregnet til 7 personer, så der var masser af plads til vores lille familie på 4. Det er en fed fornemmelse at stå og kigge ud fra taget af bilen, og guiden kørte jo stille og roligt, så vi følge os helt trygge.”

Pia Juul, København

Vil du vide mere om vores safari-biler?

(+45) 61701610info@tanzaniatours.dk