Chapwani Private Island

Din egen private ø!
Chapwani Private Island er et lille hyggeligt hotel, der ligger på en privat ø vest for Zanzibar.
Der er ikke andet på øen end dette hotel med 11 værelser, en swimmingpool og en restaurant - og så selvfølgelig palmetræer og en dejlig hvid sandstrand.

Nemt at tage til Stone Town og på diverse ture
Der er kun 25 minutters sejlads til Stone Town, så Chapwani er et godt udgangspunkt for ture til den gamle bydel Stone Town eller andre steder på øen. Det er derfor et perfekt sted, hvis du vil kombinere afslapning med oplevelser.

Prisniveau
De 10 standard hytter koster 995-1.250 kr. pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse, afhængigt af sæson. Den private villa er perfekt til familier på 4-6 personer og koster 1.000-1.350 kr. pr. person pr. nat, afhængigt af sæson og antal personer. Priserne er inkl. morgenmad og aftensmad.
Vi laver kun rejser til Tanzania og har derfor nogle rigtig gode aftaler med hotellerne, som gør, at vi kan tilbyde dig priser som ofte er lavere, end hvis du booker selv.

Hvis ikke den her video kan overbevise dig… Se din egen private ø.

"Jeg vil fremhæve Chapwani Private Island – et lille "resort" med små strandhytter, lækker tilberedt mad - mest fisk. Unik oplevelse at blive transporteret til sit hotel i en lille jolle. Forkælelse og luksus på den enkle måde."

Lise-Lotte Møhring Larsen, Aabenraa

CHAPWANI PRIVATE ISLAND

På Chapwani Private Island har du en lille ø næsten for dig selv. Øen er omkring 70 meter bred og 800 meter lang og består primært af skov og strand.
I den lille skov bor en flok Dik Dik antiloper, og du kan være heldig at se kæmpekrabber og ørne. På den ene side af øen er der fint snorklevand med koraller og på den anden side en dejlig bred sandstrand. Her kan du bade hele dagen lang, lave sandslotte eller samle konkylier og finde smukke farvestrålende søstjerner. Der er også en stor, flot swimmingpool på øen med fantastisk udsigt over havet og Zanzibar.

Hotellet har 10 værelser, som er indrettet i traditionel swahili-stil. De er meget charmerende, men rimeligt basale. Hvert værelse har eget bad og toilet samt terrasse, hvor der er er hængekøje og liggestole. Hvis du vil bo ekstra godt, har de også en stor flot villa med god plads til familier på 4-6 personer. Den er indrettet med to soveafdelinger, to store badeværelser, en tagterrasse og egen swimmingpool!

Restauranten serverer friskfanget seafood med friske grøntsager dyrket på øen. Hver morgen kommer en lokal fisker ind med dagens fangst, som ofte er blæksprutte og forskellige fisk. Som variation kan du tage båden til Stone Town, hvor der findes mange gode restauranter.

Det er nemt at tage på ture fra øen. Det tager kun 25 minutter at sejle ind til den charmerende gamle bydel Stone Town, hvor du kan slentre rundt i de snævre gader og shoppe i de små boder på det lokale marked. Du kan få en rundvisning i en krydderiplantage eller besøge den nærliggende ø Prison Island, hvor der bor en flok kæmpeskildpadder.

HAR DU SPØRGSMÅL OM CHAPWANI ISLAND?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk