Karafuu Beach Resort

Paradis for børnefamilier
Hvis du vil opleve Zanzibar med din familie, vil vi varmt anbefale Karafuu Beach Resort.
Her er smukke og fredelige omgivelser, med et roligt hav og 3 swimmingpools. Her er også mange forskellige aktiviteter og et stort udvalg af mad.

Kåret til Tanzanias førende resort
Karafuu Beach Resort er kåret til Afrikas førende beach resort i 2011 samt til Tanzanias førende resort de seneste fem år.
Og det er da virkelig også lækkert.

Prisniveau
Vi laver kun rejser til Tanzania og har nogle rigtig gode aftaler med hotellerne, som gør at vi kan tilbyde dig priser som ofte er lavere, end hvis du bookede selv. Karafuu har 135 værelser i forskellige kategorier. Priserne svinger fra 600 kr. for det billigste værelse i lavsæsonen, til 2.600 kr. for det bedste værelse i højsæsonen, pr. person pr. nat, inkl. morgenmad og aftensmad.
Vi får nogle rigtig gode børnerabatter – kontakt os for mere information.

Lækkert børnevenligt resort med en dejlig rolig strand og 3 swimmingpools

"Karafuu var et paradis, med utroligt imødekommende ansatte og lokale!"

Maria Voss Kyhn, København.

KARAFUU BEACH RESORT

Hotellet ligger på østkysten i fantastisk smukke omgivelser, lige ned til den hvide palmefyldte sandstrand og det flotte, turkisblå Indiske Ocean der er dejligt varmt året rundt.
Her er aktiviteter for hele familien med wellnesscenter, tennisbaner, legeplads og meget mere.

Der er tidevand på Zanzibars østkyst, så der vil være tidspunkter på dagen hvor vandet trækker sig så langt ud, at I ikke kan bade direkte fra stranden.

Men på Karafuu er det intet problem. Her har de støbt en sti i vandet, så I kan gå ud til en lagune, hvor der altid er dejligt at bade, med meget roligt hav.
Når tidevandet kommer ind igen, og tager det vand med, som har ligget i små vandpytter og varmet op, bliver havet ekstra varmt, nærmest som et badekar.

På Karafuu har de også tre store swimmingpools.
Den ene ligger foran restauranten, med flot havudsigt. Her er en poolbar, hvor I kan sidde på marmorstole i vandet og nyde en drink. Det er her der er mest liv, med musik, og forskellige aktiviteter i løbet af dagen.
Der er også gode liggestole med bløde madrasser og en romantisk gyngesofa med havudsigt.
Hvis I foretrækker et roligere område, vil vi anbefale de to andre pools, der ligger i det fredelige område bagerst på grunden. Særligt Pondeni poolen synes vi er dejlig. Der har de også er en restaurant og poolbar, og ved siden af poolen er der en lille legeplads til de mindste.

Det er fantastisk at snorkle ved koralrevene ud for Zanzibar. I kan godt snorkle direkte fra stranden, men der er meget mere at se, hvis I tager med en båd længere ud, til et af de gode koralrev, hvor der er fyldt med fisk, og hvor I kan være heldige at se skildpadder.
Det er oplagt at vælge Karafuu hvis I vil snorkle eller dykke. De har nemlig deres eget PADI dykkercenter, med kyndige instruktører, og et stort udvalg af udstyr til leje. I kan tage alt fra begynder, til mere avancerede kurser.

Servicen er helt i top på Karafuu Beach Resort. I hotellets priser er inkluderet morgenmad og aftensmad i den store hovedrestaurant, hvor der hver dag serveres en overdådig og varieret buffet. Vi kan lave en god pris på All Inclusive, så du også kan spise på to øvrige restauranter og få alle måltider, samt et stort udvalg af drikkevarer med i prisen.

Har du spørgsmål om karafuu beach resort?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk