PONGWE BEACH HOTEL

Hyggeligt og romantisk hotel
Pongwe Beach Hotel er et af Zanzibars allerbedste steder for komplet afslapning. Her er virkelig charmerende og meget romantisk, med en lille privat strand, med hængekøjer mellem de høje palmer og en lækker pool med fantastisk havudsigt.

Et af de bedst bedømte hoteller på Zanzibar
Hotellet får meget flotte bedømmelser af brugerne på Tripadvisor.com. Pongwe ligger i toppen af listen med 170 hoteller på øen, kun overgået af hoteller som er langt dyrere. En virkelig flot præstation, og den bedste anerkendelse et hotel kan få, da det er hotellernes gæster der bedømmer.

Prisniveau
Vi laver kun rejser til Tanzania og har nogle rigtig gode aftaler med hotellerne på Zanzibar, som gør at vi kan tilbyde dig priser som ofte er lavere, end hvis du booker selv. Pongwe har 20 værelser i forskellige kategorier. Det billigste er et Garden View Room til 620-850 kr. pr. person pr. nat, afhængigt af sæson, men vi anbefaler dig at vælge et Beach Front Room med flot havudsigt, til kun 60 kr. mere. Endeligt kan du også vælge et af deres bedste værelser, en Sea View Suite med privat pool, for kun 170 kr. yderligere.

"Et lille hotel med en uovertruffen service og en fantastisk strand."

Troels Christensen, Aarhus

PONGWE BEACH HOTEL

Stranden ved Pongwe er en rigtig bounty-strand. Det er en bred strand med kridhvidt sand fyldt med smukke palmer. Stranden er afgrænset af klipper til hver side, så stranden benyttes kun af hotellets gæster. Pongwe er ikke så generet af tidevandet, som andre steder på Zanzibars østkyst, så her kan du bade stort set hele dagen.

Bliver det for varmt at solbade på stranden, kan du lægge dig i en hængekøje i palmernes skygge og slappe af. Der er også behagelige liggestole med bløde madrasser.

Havet har den flotteste turkisblå farve, rolige bølger og en dejlig sandbund. Vandet er meget varmt, så skal du afkøles, er det bedre at hoppe i poolen. Den ligger hævet på en klippe, hvorfra der er en suveræn udsigt over havet. Swimmingpoolen er stor og stilfuldt formet. Det er en såkaldt Infinity-pool, så når du ligger i den, er det som om at poolen går ud i ét med havet.

Servicen er helt i top og du spiser rigtig godt i deres restaurant, som har en dejlig afslappet atmosfære.

I værelseprisen indgår morgenmad, men vi foreslår at tilkøbe halvpension, da Pongwe ligger lidt afsides uden spisemuligheder i nærheden. 

HAR DU SPØRGSMÅL OM PONGWE BEACH HOTEL?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk