Pure Tented Camp

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!
Pure-lejren har den bedste placering, centralt i Serengeti, hvorfra man kan nå alle dele af parken i løbet af dagens safari. Så uanset hvor dyrene er, vil du kunne opleve alt det bedste. Der løber en flod nedenfor lejren, hvor alverdens dyr kommer til for at drikke. Lige omkring lejren holder en leopard til, ligesom der ofte ses løver i området.

Den mest autentiske safari
Overnatningen er en meget stor del af selve safari-oplevelsen, og det er derfor helt afgørende, at du bor de rigtige steder. De største oplevelser får du helt sikkert i en luksus teltlejr, hvor du bedst fornemmer naturen, og hvor du kan høre dyrene udenfor teltet om aftenen. Komforten er lige så god som på en lodge, men naturoplevelsen er meget mere intens.

Værelserne
Pure Tented Camp er en lille hyggelig lejr med kun 10 store luksustelte, midt ude på savannen i Serengeti. Luksusteltene er indrettet med gode store senge, toilet og eget bad med varmt vand 24 timer i døgnet. Pures telte er nogle af de største i Tanzania. Der er ”vinduer” til alle sider, som du kan lyne for, og der er endda plads til et par lænestole. Du har også din egen terrasse med udsigt over Serengetis endeløse sletter.

Oplev vores luksustelte og mærk stemningen i den charmerende lejr

Pure Tented Camp

Overnatning i luksustelte er den mest autentiske safarioplevelse. Fra dit telt kan du høre dyrene, når de kommer tæt på lejren for at spise. Flokke af elefanter, zebraer, gnuer og antiloper passerer tæt forbi teltene og gør oplevelsen unik. Rovdyrene frygter mennesker og holder sig altid på afstand, men nogle nætter kan du vågne af brølet fra en løve i det fjerne. Selvom lejren ikke er indhegnet, er der ingen farer, så længe du sørger for at lyne teltet om natten.

Servicen er i top i den charmerende lille lejr, og betjeningen er meget personlig. Du spiser med lejrens øvrige gæster i det store spise-telt, og det er imponerende så lækker mad de kan lave, taget i betragtning, at lejren ligger meget langt fra civilisationen. Før og efter aftensmaden mødes gæsterne rundt om bålet midt på savannen til en snak om dagens oplevelser. Atmosfæren giver den helt rigtige "Karen Blixen-stemning". Et ophold her på Pure er noget, du vil huske resten af livet!

Pure har også en lignende mobil lejr, der følger den store migration af gnuer og zebraer, så du har hundredtusindvis af gnuer og zebraer gående omkring dit telt. Fra december til marts er lejren placeret ved Ndutu-søen, lige syd for Serengeti, fra maj til juli i det nordvestlige Serengeti samt august til oktober i det nordlige Serengeti. Dermed er du sikker på at komme til at opleve det bedste af det bedste, uanset årstid.

HAR DU SPØRGSMÅL OM PURE TENTED CAMP?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk