Tarangire Safari Lodge

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

Tarangire Safari Lodge har uden tvivl den bedste beliggenhed i Tarangire. Lodgen ligger INDE i nationalparken, højt på en klippe med fantastisk panoramaudsigt over savannen med de ikoniske baobabtræer. Fra din egen terrasse kan du følge med i, hvordan dyrene samles omkring floden.

Safari for livsnydere

Selvom du bor i telt midt ude i den vilde natur, kan du godt forvente at blive forplejet godt. Lodgen har en fin, stor restaurant med høj service samt udsøgt mad og gode vine. Deres hyggelige bar serverer alverdens drinks, som du kan nyde på den flotte terrasse, imens du ser solen gå ned bag parken og mørket sænker sig over savannen.

Værelserne

Tarangire Safari Lodge består af 35 luksustelte samt 5 bungalows. Du må ikke tænke på almindelige telte, for disse luksustelte er meget mere komfortable. Teltene her på Tarangire Safari Lodge har stråtag og fast gulv, rigtige senge, en-suite badeværelser med toilet og solopvarmet bruser samt egen terrasse. Men selve rammen udgøres af en teltdug, som gør, at du kan høre og fornemme den vilde natur omkring dig.

Se indenfor i teltene og få den første smag af udsigten over Tarangire

Tarangire Safari lodge

Du SKAL prøve at overnatte i luksustelt på din safari, minimum et par nætter, for det er en stor del af selve safarien. Det er en kæmpe oplevelse at sove i luksustelt, og værelsesstandarden er på niveau med en lodge, med store senge, eget bad og toilet. Du har endda din egen terrasse med udsigt til Tarangire-floden. Fordelen ved et telt, er, at du har en fantastisk tæt kontakt til den vilde natur, og du kan høre dyrenes lyde tæt ved teltet, når du ligger i din seng om aftenen. Er du ikke så meget for at overnatte i telt, har lodgen også 5 bungalows. Her føler du dig også rigtig tæt på dyrene, og du har samme flotte udsigt.

Lodgen er ikke indhegnet og besøges ofte af forskellige fredelige dyr som vandbukke, vortesvin, impalaer, dik-dik-antiloper og nogle gange elefanter. Rovdyr og krybdyr holder sig væk, så der er ingen grund til at være bange.

Efter en lang safaridag kan det være rart med en svalende dukkert i en swimmingpool. Sådan én har Tarangire Safari Lodge også.

HAR DU SPØRGSMÅL OM TARANGIRE SAFARI LODGE?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk