The Residence

Zanzibars bedste hotel
The Residence er absolut Zanzibars bedste hotel. Et rigtig flot resort med 66 store, private villaer, der hver har en kæmpe terrasse med egen swimmingpool. Villaerne ligger spredt ud over en smuk tropisk have, lige ned til stranden, ved det dejligt varme Indiske Ocean.

Noget af det bedste mad på Zanzibar
Man spiser rigtig godt på The Residence, og både morgenmad og aftensmad er med i prisen. Til morgenmad serverer de den største og bedste buffet, vi har oplevet på Zanzibar (og vi har prøvet de fleste hoteller). Som regel kører de med en buffet til aftensmad, som serveres i en af de to restauranter, eller nede på stranden. Temaet skifter hver aften, så man når aldrig at blive træt af det. Det kan være swahili-køkkenet, det Indiske Ocean-tema, indisk, mellemøstligt eller mad fra middelhavsområdet.

Prisniveau
Vi laver kun rejser til Tanzania og har nogle rigtig gode aftaler med hotellerne, som gør, at vi kan tilbyde dig priser, som ofte er lavere, end hvis du booker selv.
Villaerne på The Residence har en stor soveafdeling med direkte adgang til et dejligt badeværelse, hvor der er både bruser og badekar.
En Garden Villa med egen pool koster 1.600 – 3.700 kr. pr. person pr. nat, afhængigt af sæson.
Børn under 12 år er helt gratis!
Mod et tillæg kan du opgradere til en villa med havudsigt eller en større villa med 2 soveværelser og 2 badeværelser til en stor familie.

Zanzibars absolut bedste hotel!

”The Residence er uden tvivl Zanzibars bedste hotel. Jeg har rejst på Zanzibar omkring 20 gange og boet på over 50 hoteller. The Residence er min egen favorit og også det hotel, min familie plager om at komme tilbage til. Lækre villaer, egen pool, dejlig strand, solnedgang, upåklagelig service og fantastisk mad."

Jakob Mølkjær, TANZANIA TOURS

THE RESIDENCE

Resortet ligger lige ned til det altid varme Indiske Ocean på Zanzibars sydspids, ikke langt fra Kizimkazi-området.
De har en dejlig strand ved The Residence. Det er en god, bred strand, og da der er ganske få hoteller og lokale i området, er det meget privat, kun for resortets gæster.
Fra The Residence er der den smukkeste solnedgang, særligt fra den store badebro, hvor I kan se solen gå ned bag de små øer, der ligger ud for stranden.

Spørgsmålet er dog, hvor meget I vil bruge havet, for udover jeres egen pool, har de også en stor fælles swimmingpool, som er virkelig god. Den starter med en lav ende, som er god til børn, inden det bliver dybere. Den er meget lang, så det er nemt at svømme baner.
Swimmingpoolen er omgivet af afslappende liggestole. Den ligger lige ved baren, så det er nemt at bestille drikkevarer eller frokost, som kan nydes ved poolen.

Morgenmaden på The Residence er den bedste på øen. Der står kokke og tilbereder dine æg som du vil have dem. Du kan få bacon, pølser og alverdens oste og pålæg.
Der er et meget stort udvalg af frisk eksotisk frugt, tørrede frugter, ristede nødder og hvad man ellers kunne drømme om at putte på sin yoghurt. De laver friske pandekager og vafler og har et helt bord med kager. Der står også en kok og presser frisk frugt og grønt til juice, så du kan blande lige det mix, du har lyst til.
Det er også en rigtig god aftensmad, altid med et meget stort og varieret udvalg af simreretter, kød, fisk, grønt, pasta, ris og brød. Der er også altid gode vegetariske retter, alverdens frisk frugt og lækre desserter.

The Residence har et rigtig fint spa-område med et professionelt team, som tilbyder alverdens behandlinger. De har også en dygtig yoga-lærer, som både underviser i private timer og arrangerer hold. Hver dag er der et hold, som I kan tilmelde jer ganske gratis. Det foregår I et roligt og privat område i den smukke have.

HAR DU SPØRGSMÅL OM THE RESIDENCE?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk