Dyrene i Tanzania

Nationalparkerne i Tanzania er spækket med dyr, for her findes både det største antal af vilde dyr i verden, og den største koncentration. Det er på en safari i Tanzania, at du har størst chance for at se “The Big Five”, der tæller løver, leoparder, næsehorn, elefanter og bøfler som du kan læse mere om ved at trykke på linket.

Du vil også se en masse andre flotte dyr som giraffer, zebraer, flodheste, krokodiller, hyænder, vortesvin, gnuer og alverdens gazeller og antiloper. Det er i Tanzania at du kan opleve gnuernes store migration. 1.5 millioner gnuer og 250.000 zebraer, der vandrer i en cyklus efter det grønne græs. Det er meget fascinerende og et uforglemmeligt syn.

Der er også et rigt fugleliv i Tanzania med over 1.000 forskellige arter, heriblandt mange som kun findes i Tanzania. Den mest ikoniske er måske flamingoen, som kan få en hel sø til at se lyserød ud fra afstand.

Hvis du booker en safari hos TANZANIA TOURS, er der garanti for at se de fleste af de nævnte dyr. Og du vil ikke bare se en enkelt løve den ene dag og en elefant den næste. Hvis du tager omkring 6 dages safari, vil du formentlig se 20-30 løver, minimum 50 elefanter og giraffer, hundredvis af zebraer og hundredTUSINDvis af gnuer! 

Der er også andre sjove lister som ”The Ugly Five” og ”The Small Five” som du kan læse om ved at trykke på linket.

”Vi var været på den vildeste safaritur og set meget mere end vi havde forventet. Vi startede i Tarangire parken, hvor vi så kæmpe elefantflokke, løver som parrede, geparder, zebraer, gnuer, strudse, antiloper og en masse mere. Det var fantastisk at bo i telt med dyrene gående lige ved siden af. Derefter tog vi til Serengeti sletten, hvor vi så endnu flere dyr bl.a. leoparder, flodheste, giraffer, og en gepard som jagede. Her sov vi også i luksustelte og det er bare imponerende at høre og se løver, elefanter, hyæner osv. lige ved siden af teltene. Derefter tog vi til krateret hvor det til sidste dyr af the big five som vi manglede at nemlig næsehornet også blev spottet:-) Vi havde de mest fantastiske guider, som var helt imponerede gode til at spotte dyr og fortælle om dyrene og Tanzania. Alt fungere til mindste detalje og vi kan kun give 5 stjerner!”

Dorthe Seitzberg, Espergærde

VIL DU OPLEVE TANZANIAS FANTASTISKE NATUR?

(+45) 61701610info@tanzaniatours.dk