Det uberørte Tanzania

Omkring 90 % af alle turister oplever kun Zanzibar, eller de mest kendte parker omkring Arusha. Men Tanzania er et kæmpestort land, ca. 21 gange større end Danmark, og har utroligt meget at byde på. Overalt i landet er der smuk natur og mere end 20 nationalparker, som alle er spækket med vilde dyr.

Hvis du rejser i det centrale, østlige eller vestlige Tanzania, vil du opleve områder som er stort set uberørte af turister, men byder på den samme høje safari-standard, med lige så stor variation og antal af vilde dyr, som i de mere kendte parker i det nordlige Tanzania, alt sammen i fantastisk smukke omgivelser. Søger du den autentiske safari-oplevelse, vil vi anbefale dig at tage på eventyr i det nye Tanzania.

Ruaha

Hvis du er den eventyrlystne type, som gerne rejser lidt længere for at opleve den vildeste og mest unikke natur, så er Ruaha National Park stedet for dig. Her har du mulighed for at opleve Afrikansk vildnis i sin mest uberørte form, og komme helt tæt på de kendte dyr fra den afrikanske savanne. Ruaha er et af de bedste steder i verden at opleve elefanter, og fuglelivet er også exceptionelt varieret.

Ikke mange har hørt om Ruaha, og meget få turister finder hertil. Derfor kan du i ro og mag fordybe dig i den enestående natur. Her har du også mulighed for at komme på en vandre-safari, og få en intens naturoplevelse.

Læs mere om Ruaha

Klik her

Selous

Selous er Afrikas største beskyttede naturområde, og her lever verdens største bestand af elefanter, flodheste og bøfler. Der er også masser af løver, leoparder, geparder, giraffer, krokodiller og over 350 forskellige fuglearter.

På trods af det mangfoldige dyreliv er der ikke mange som har hørt om Selous, så der er langt færre turister end i de mere kendte parker mod nord. Safari i Selous kan derfor være en mere autentisk oplevelse. Samtidig er Selous den eneste park i Tanzania, hvor du kan kombinere en traditionel bil-safari med vandre-safari og båd-safari, så Selous er en sand drømmedestination for enhver safarientusiast.

Læs mere om Selous

Klik her

Saadani

I Saadani nationalpark smelter savannen sammen med kysten, og skaber et helt unikt økosystem. Saadani ligger lige ud til det Indiske Ocean. Til den ene side har du således en smuk, palmefyldt sandstrand og til den anden et spændende vildnis, med frodig skov, floder og savanne. Der er store flokke af elefanter i parken, ligesom du også kan finde de fleste andre kendte safari-dyr. Floden er fyldt med flodheste og krokodiller, og her lever en stor variation af fugle.

Havet ud for Saadani er også rigt på fisk, deriblandt delfiner og pukkelhvaler. Saadani er et oplagt valg hvis du gerne vil væk fra turistmængderne og samtidig kombinere safarien med lidt afslapning på stranden.

Læs mere om Saadani

Klik her

Andre spændende steder

Vi arrangerer også rejser til Gombe og Mahale Mountains ved Tanganyika floden, hvor du kan sejle på floden, fiske, svømme eller snorkle i det klare vand og se nogle af de mange hundrede forskellige fiske- og cichlide-arter der findes her. Den største attraktion er dog trekking i regnskoven, på udkig efter de sjældne chimpanser.

Du kan opleve en klassisk Afrikansk storby i Dar es Salaam, og rejse med et lokalt tog videre til Mwanza, hvor du kan opleve små øer med fantastisk flot natur og vilde dyr. Her på siden kan du læse om den store variation af spændende og unikke steder, som Tanzania byder på.

 

Læs mere om andre spændende rejsemål i Tanzania

Klik her

VIL HØRE MERE OM DET NYE TANZANIA?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk