Programforslag - safari

Hos TANZANIA TOURS bestemmer du selv, hvordan din rejse skal se ud. Vi bruger ikke bare samme standardprogram til alle kunder. Naturen i Tanzania skifter nemlig konstant, og dyrene er helt andre steder i februar, end i juli. Derfor skræddersyer vi alle rejser individuelt, og tager højde for dine ønsker og din økonomi, men selvfølgelig også dyrenes placering og årstiden. På den måde sikrer vi, at hver eneste kunde får de bedst mulige oplevelser med hjem.

Du bestemmer selv hvornår du vil rejse og hvilke parker du vil opleve. Om du også vil prøve kræfter med Kilimanjaro, eller slutte af med badeferie på Zanzibar. Med vores ekspertviden hjælper vi med at sammensætte den perfekte rejse for dig.

Som inspiration finder du her vores forslag til, hvordan en god safari i Tanzania kunne se ud:

4 DAGES SAFARI

MEGET SAFARI FOR PENGENE!
Her kan du se et eksempel på, hvordan en kort 4 dages safari kan se ud. Vi bruger nogle parker som ligger tæt på lufthavnen, så der ikke er alt for meget transport. På så kort en tur, handler det naturligvis om at få det optimale ud af tiden.

Du besøger det fantastiske Ngorongoro krater, den smukke Lake Manyara og Tarangire National Park som er særligt god i perioden fra august til oktober.

Vores safarier er altid private arrangementer, hvor du og din(e) rejsepartner(e) har jeres egen safari-bil og egen guide. Det betyder at I får det største udbytte af natur og dyr, da guiden hele tiden kan tilpasse ruten til dyrenes bevægelse og til jeres ønsker. Det er jer, der sætter tempoet og I bestemmer selv, hvornår I vil tage ud på safari og hvornår I vil tilbage på lodgen og slappe af. Denne frihed sikrer, at I får det optimale ud af rejsen.

Se hele safari-programmet her

Klik her

5 DAGES SAFARI

OPLEV DEN STORE MIGRATION!
Her har du en 5 dages safari, som har hovedfokus på området omkring Ndutu søen, lige syd for Serengeti. Det er her den store migration af gnuer og zebraer, forventes at være i perioden fra slutningen af december til starten af marts. Særligt spændende er februar, hvor gnuerne kælver, og du kan se de nyfødte kalve lære at gå, på bare fem minutter.

Det er en kæmpe oplevelse at køre rundt på sletten, og være omgivet af dyr så langt øjet rækker. 1½ million gnuer og 250.000 zebraer, samt de rovdyr som ivrigt følger ”buffeten”. Du vil selvfølgelig også se elefanter, giraffer og savannens øvrige faste klientel.

Du bor i en lille hyggelig lejr med udsigt til Ndutu søen, i fine luksustelte omgivet af gnuer og andre fredelige dyr, som græsser lige ved dit telt.

Med 5 dage er der også tid til at besøge Tarangire og Ngorongoro krateret. Du kan selvfølgelig udvide med ekstra dage, eller du kan skære ned til 3-4 dage.

Se hele safari-programmet her

Klik her

6 DAGES SAFARI

SE ALLE AFRIKAS STORE DYR
6 dage synes vi, er den perfekte længde på en safari i Tanzania. Her vil du have god tid til at komme rundt og opleve de forskellige parker, og vil også have tid til bare at sidde og nyde udsigten, fra de dejlige steder du bor undervejs.

Vi anbefaler, at man starter med et par dage i Tarangire, som er en rigtig smuk nationalpark, præget af de ikoniske baobabtræer. Her er der kæmpe flokke med elefanter og man ser ofte løver, leoparder og geparder. Derfra fortsætter man mod det legendariske Serengeti, med de endeløse sletter og verdens største antal af vilde dyr, inden man oplever Ngorongoro krateret til sidst. Et helt unikt naturfænomen, og en vanvittig flot kulisse at være på safari i.

Dette er blot et eksempel på hvordan en safari kunne se ud, men vi laver selvfølgelig dit program, helt som du gerne vil have det. Lad os få en snak om dine ønsker, så vil vi komme med et konkret forslag til dig.

Se hele safari-programmet her

Klik her

8 DAGES SAFARI

MED ALT DET BEDSTE
Hvis du vil på en ekstra god safari, kan du tilføje alle de dage du måtte ønske. Her kan du se hvordan vi synes, en god lang 8 dages safari skal se ud. Vi tilretter selvfølgelig programmet efter årstiden, da dyrene bevæger sig efter hvor regnen er faldet.

Med 8 dage er der også tid til at besøge Lake Manyara. Det er en fin park at starte med, da den ligger på vejen mod Serengeti. Der er altid frodigt og smukt rundt om søen, men der er ikke så mange dyr som i de øvrige parker. Derfra går turen mod Serengeti, hvor du har god tid til at opleve både den centrale del, kaldet Seronera, eller den mere vestlige eller nordlige del, efter hvor dyrene er i den periode, du ønsker at rejse i.

Ved Ngorongoro krateret overnatter du på en lækker lodge, med den vildeste udsigt, inden du kører ned i krateret næste morgen, og oplever den unikke natur og det imponerende antal af vilde dyr. Endeligt kommer du omkring Tarangire nationalpark, på vejen tilbage mod Arusha.

SE HELE safari-programmet HER

Klik her

Ekstra krydderi til din safari

Vi laver kun private rejser, hvor du får din egen guide og safari-bil. Det betyder at vi kan skræddersy rejsen til dine ønsker og dit budget. Du bestemmer selv hvor længe du vil være på safari, og der er alle muligheder for at opgradere.

Du kan også kombinere din safari med forskellige aktiviteter.
Dem kan du læse om her.
Vi anbefaler alle at starte med en dag ved byen Arusha, hvor man kan besøge en lille landsby. Her får du et indblik i den Tanzaniske hverdag og ser hvordan de bor og lever, med bl.a. et interessant besøg i den lokale skole.
Du kan opleve Kilimanjaro med en dagstur til den første lejr, eller prøve at jage med bue og pil med et af verdens ældste oprindelige folk.
Endeligt kan du toppe din safari med en helt uforglemmelig oplevelse – en ballon-safari over Serengetis sletter.

LÆS OM VORES ANDRE AKTIVITETER

Klik her

Vores rejse til Tanzania var intet mindre end perfekt, og vores families største oplevelse nogensinde! Behagelig og vidende safari guide, utrolige dyr i imponerende omgivelser. Overnatninger på skønne lodges, med god mad. Zanzibar var et paradis, med utroligt imødekommende mennesker. Vi vil til enhver tid anbefale TANZANIA TOURS til ALLE, og har selv ikke rejst med dem for sidste gang!

Maria Voss Kyhn, København

PRAKTISK INFORMATION OG PAKKELISTE

For at sikre at din næste safari med TANZANIA TOURS bliver både behagelig og vellykket, har vi sammen med vores erfarne guider udarbejdet en pakkeliste med det tøj og udstyr, som vi anbefaler at du tager med på rejsen.

SKAL VI SÆTTE ET SAFARI-PROGRAM SAMMEN TIL DIG?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk