Vores rejser

Få skræddersyet din drømmerejse

Vi laver KUN rejser til Tanzania, og har gjort det siden 2006. Du kan nyde godt af vores store specialviden og erfaring,
når vi sammensætter den perfekte rejse til dig – hvad enten du vil opleve de vilde dyr på safari med vores dygtige guider,
slappe af på Zanzibar eller drømmer om at bestige Kilimanjaro.

For at sikre dig den allerbedste oplevelse, er alle vores rejser private ture. Din rejse bliver skræddersyet til dine ønsker, og hos os får du din egen guide og egen safari-bil. Vi laver et udførligt program, særligt til dig, og giver gode råd og vejledning til du er hjemme igen. Vi leverer en god personlig kontakt, og du får altid et hurtigt og konkret svar.

VERDENS BEDSTE SAFARI

I Tanzania oplever du en unik og storslået natur og kommer helt tæt på Afrikas dyr. Her findes det største antal af vilde dyr i verden!

Du vil med garanti se masser af løver, elefanter, giraffer, flodheste, zebraer, tusindvis af farvestrålende fugle og mange andre spændende dyr.

Langt de fleste af vores kunder ser også både leoparder, geparder og næsehorn. Det er også her du kan opleve gnuernes store migration. Tanzania er ganske enkelt verdens bedste safari-land.

SE MERE OM VORES SAFARI REJSER

Klik her

PARADIS-ØEN ZANZIBAR

Zanzibar er en lille eksotisk ø i Det Indiske Ocean ud for Tanzanias kyst. Her er fyldt med hvide sandstrande omkranset af høje kokospalmer og turkisblåt vand, som er dejlig varmt året rundt.

Zanzibar har en spændende kultur og er kendt for sit livlige marked og flotte krydderiplantager, og her er masser af muligheder for at udforske øen, om du er til dykning eller shopping.

Zanzibar er noget af det tætteste man kommer paradis, og er det ideelle sted at slappe af efter en safari eller Kilimanjaro-tur.

SE MERE OM VORES REJSER TIL ZANZIBAR

Klik her

BESTIG AFRIKAS HØJESTE BJERG

Med sin snedækkede top rager Kilimanjaro 5.895 meter op i luften. Dermed er det Afrikas højeste punkt og blandt verdens højeste bjerge. Vi har nogle af de mest rutinerede guider i Tanzania, og med deres hjælp har tæt på 90 % af vores kunder nået toppen.

Du vandrer gennem regnskov og tropisk bjerglandskab inden du når “Afrikas tag”, og er vidne til en utrolig smuk solopgang. Du er omgivet af store gletsjere til alle sider, og kan nyde udsigten over sletterne nedenfor. En fantastisk belønning, som er al sliddet værd.

Se mere om Kilimanjaro

Klik her

Rejseforslag

Hos TANZANIA TOURS bestemmer du selv, hvordan din rejse skal se ud. Med vores ekspertviden hjælper vi med at sammensætte den perfekte rejse, så den passer til dine ønsker. Alle rejser kan justeres efter behov, så vi i fællesskab skræddersyr din drømmerejse.

Du bestemmer hvornår du vil rejse og hvad du vil opleve. Du bestemmer også hvor du gerne vil bo og hvor længe. Som inspiration finder du her vores forslag til, hvordan en rejse til Tanzania kunne se ud:

DEN FAMILIEVENLIGE

Safari og Zanzibar
På denne rejse er der tænkt på, at du og din familie skal have en så oplevelsesrig tur som overhovedet muligt, uden at det bliver for hektisk. Vi laver en god safari-rute, hvor I oplever de bedste nationalparker, men undgår for meget kørsel på vejene. I får selvfølgelig jeres egen guide og safari-bil, så der er helt frie rammer, og alt foregår i jeres tempo. Der er masser af dyr at se på hele tiden, så selv de mindste får en stor oplevelse.

Natten tilbringes i lodge eller luksustelte, hvor komforten og sikkerheden er i top. I slutter med nogle afslappende og hyggelige dage på Zanzibar, hvor vi anbefaler det meget børnevenlige Karafuu Beach Resort, der er kåret til Tanzanias bedste resort de sidste fem år!

SE HELE REJSEPROGRAMMET

Klik her

DEN ULTIMATIVE

Safari, Kilimanjaro og Zanzibar
Du starter med 6 dages privat safari, i nogle af verdens bedste safari-parker, Serengeti og Ngorongoro-krateret, hvor du bor på nogle dejlige lodges, med fantastisk beliggenhed INDE i parkerne.

Derefter bestiger du Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, sammen med vores dygtige guider, igen en privat tur, inden du får et velfortjent hvil på Zanzibars dejlige strande. Her bestemmer du selv hvor godt du vil bo. Dette er rejsen for dig, hvis du vil på dit livs eventyr.

Her får du tre fantastiske uger, hvor du oplever det bedste af det bedste Afrika kan tilbyde. Det er en kæmpe oplevelse at udforske Afrikas smukke natur på denne måde.

SE HELE REJSEPROGRAMMET

Klik her

Den ekslusive

Verdens bedste safari
På denne tur får du virkeligt set det ypperste af Afrikas dyreliv. Du besøger nogle af de bedste og mest berømte nationalparker, hvor koncentrationen af vilde dyr er den højeste i hele verden. Der er garanti for at se masser af løver, elefanter, giraffer, zebraer, flodheste og bøfler.

Her findes også millionvis af gnuer, tusindvis af farvestrålende fugle og utallige andre flotte dyr. Stort set alle vores kunder ser også både leoparder, geparder og næsehorn. 

Du og din(e) rejsepartner(e) vil få jeres egen guide og egen bil, specialbygget til safari, og bor kun de bedste steder. Vi skræddersyr turen til dig, så antallet af dage kan naturligvis justeres efter dine ønsker.

Se hele rejseprogrammet

Klik her

Den eksotiske

Badeferie på Zanzibar
Det er safari Tanzania er kendt for, men er du mere til badeferie, er Zanzibar et fantastisk sted at bruge et par uger. De smukke hvide sandstrande på den eksotiske paradis-ø, er omkranset af palmer og det varme, turkisblå Indiske Ocean, og her kan hele familien hygge sig og bade dagen lang.

Zanzibar er dog meget mere end lækre strande. Her findes også nogle af Østafrikas bedste steder for dykning og snorkling, og du kan svømme med delfiner, besøge kæmpeskildpadder, eller få en rundvisning i en krydderiplantage.

Madmarkedet i Stone Town er en kulinarisk oplevelse, man ikke må gå glip af, og de snævre gader i den gamle bydel byder på gode shopping muligheder. Du bestemmer hvilket hotel du vil bo på, og hvor længe. 

SE HELE REJSEPROGRAMMET

Klik her

Dette er blot forslag til hvordan din rejse kunne se ud. Vi skræddersyr alle vores rejser, og kan lave din rejse præcist som du gerne vil have den. Og det er altid private ture.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES REJSER?

61 70 16 10info@tanzaniatours.dk